Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
Mi a "hivatalos magyar web" cím?
Nem olvastam végig a Manual-t, de biztosan lehet felhővel kapcsolni, csak nem olyan felhasználó barát, mint a Kindle.
jpg képeket inkább FHD kijelzőn nézek, az ASUS telefonomon vagy 24" FHD monitoromon, nem pedig monokróm alacsony felbontású PocketBook kijelzőn.
Nem igyekszem beletanulni nagyon, mert a családban ez nem az én gépem. De kénytelen vagyok mégis. Pl. a szótár felrakás siker volt, fentebb írtam róla. Sajna magyarra fordító jó szótárt én nem találok, ami van, az csenevész, még az ABBYY Lingvo En-Hu is, én ezeket PC-n és Android eszközökön igen régóta használom. PC-n O.K., Androidon és e-olvasón pici, gyenge a szótár. Ami még kielégítő, az az egynyelvű angol szótár, van több is, meg az oroszra fordító szótárak. De ahhoz oroszul nem árt tudni.
Dugtam bele microSD-t, egy 8 GB-osat, de üres, mert a szótárak és kb. 300 könyv szinte semmi, elfér a belső memóriában.
Én az összes rajta lévő (kb. 529 db) könyvet és a Manual-okat lementettem, majd a nem használt nyelveken töröltem. Orosz könyv volt rajta legtöbb, klasszikusok, az maradt. -
Degeczi
nagyúr
De, ahogy mások is mondják, csak árt a fólia, és teljesen fölösleges is, hiszen olvasás közben nincs ami megkarcolja, hordozás közben pedig jól védő tokban van - míg egy táblagép tipikusan nem, ott főként azért érdemes fóliát tenni rá (de az alapvető használat is más, hiszen azon olvashatsz pl. konyhában receptet is neten böngészgetve, nem feltételenül tiszta kézzel. E-ink olvasónál ilyen nincsen)
-
exacum
tag
válasz
adamvagyok #11903 üzenetére
Szia!
Pl. az Amazonról, ekonyv-ről a Bookandwalk -ról csak kártyával, de a shopline (bookline.hu)-ról paypallel is lehet könyvet venni. Érdemes böngészni a MEK-en, a DIA-n.
Jó olvasást! -
JamesFinn
senior tag
válasz
adamvagyok #11903 üzenetére
Én a dibook-ról veszem az olvasnivalót elsősorban, és ott ha jól tudom van paypal. De a lira-ban is vettem mostanában ekönyvet. Szerintem már egész jó a választék.
-
adamvagyok
újonc
Hali!
ebook vásárlást paypalról felejtsem el? Nem régóta van ebook-olvasóm, lehet hogy csak béna / tájékozatlan vagyok, de mintha a magyar nyelvű könyvekből nem lenne felhozatal, külföldi boltokban meg nem lehet paypallal fizetni.
-
Latza
aktív tag
válasz
Degeczi #11898 üzenetére
Honnan ez a gyakori tévhit?
Nem tudom, biztos az e-ink lobbi terjeszti.Én nem értek hozzá, csak korábban többször olvastam ilyen megnyilvánulásokat különféle fórumokon.
pjen: Ha nagyon fog zavarni, akkor majd lehet, hogy leveszem a fóliát, de tabletes tapasztalataim azt mutatják, hogy nem árt. Nálam legalábbis.
Egyelőre az élményt nem rontja, de lehet, hogy nyáron tükröződni fog, ha süt a nap.
Viszont azt áruljátok el, hogy van-e jelentősége, hogy az olvasót kikapcsolom/készenlétbe helyezem/lekapcsolom a világítást. Az energiahasználat szempontjából számít valamit? Vagy csak arra jó, hogy tok nélkül nem nyomódhatnak meg a gombok, ill. akárki nem látja elsőre, hogy mit olvasok...? Esetleg otthon hagyhatom simán bekapcsolva 0 fényerővel?
-
Degeczi
nagyúr
"egy jobb minőségű tabletkijelzőhöz képest, ami ugye "vibrál"
Honnan ez a gyakori tévhit?
Nem vibrál az sem, semmi oka rá.
("Jobb minőségű"-ről volt szó, ott pedig nem használnak PWM-et fényerőszabályozásra, így a háttérvilágítása sem villog - bár persze ennek nincs köze a kijelzőhöz: kínai e-book olvasó esetén is előfordul, h hiába e-ink, ott is képesek PWM-el szabályozni a beépített megvilágítást - hadd villogjon mégis, ha már a kijelző nem tenné...) -
Latza
aktív tag
Pocketbook Touch Lux 3
Meg is jött a kicsike.
Nem tudom, hogy az olvasóknál szokás-e (főleg, ha tokot is vesz hozzá az ember), de én tettem rá kijelzővédő fóliát. Nem lett szép (ilyen egyénileg körbevagdalt cucc, jó hólyagos), de legalább biztosan nem karcolódik.
A súlya némileg meglepett - 329 g tokkal - kicsit nehéznek tűnik így elsőre.
Egyébként rendben van a kütyü, igényesen néz ki, jó anyagokból, egyáltalán nem gázak a hardveres gombok az előlapon és a képe is egész szép. Ennél kisebb felbontás és pearl kijelző... hát nem tudom, de örülök, hogy ki tudtam izzadni ennek az árát.
Wifire kapcsolódás után automatikusan új szoftvert keresett és talált magának, lehúzta és pár perc alatt telepítette is. A világítás egyenletes, de azt nem tudom elképzelni, hogy tök sötétben kizárólag ennek a fényénél olvassak; nekem bántja a szememet, ha hosszú távon fényforrásba nézek. Első blikkre nem igazán érzem a különbséget egy jobb minőségű tabletkijelzőhöz képest, ami ugye "vibrál", cserébe élesebb. Nyilván hosszú távon jön ki az e-ink előnye.
Az is látszik, hogy nem egy sebességbajnok, új könyvek betöltésekor, alkalmazásindításkor, fájlműveletek közben hajlamos kicsit elgondolkodni, de szerencsére olvasáskor ez nem látszik. A lépegetőgombokat sokszor nyomogatva majd elengedve még másodpercekig lépteti az oldalakat. Lehet, hogy kevéske az a 256 MB RAM?
A szoftver lehetne felhasználóbarátabb, különösen a csoportos fájlműveleteknél. Képnézegetéshez például (nem röhög) el kell navigálni a galéria apphoz, mert a fájlkezelőben csak a mappákat és a könyveket mutatja, a képeket nem. Ami nekem a leginkább hiányzik, az a wifis ftp kapcsolódás, úgy lenne a legegyszerűbb a könyveket feltenni rá a gépről. A szinkronizációt, dropboxot nem próbáltam, nekem felesleges macera. Akkor már inkább a kábel.
Gyárilag amúgy ötszázvalahány könyv van rajta mindenféle nyelven, ezek a hivatalos magyar weboldalról ingyen is letölthetők. Magyar nyelvű könyvek alapból nincsenek a készüléken, de erről az oldalról le lehet szedni egy magyar könyvcsomagot is.
A formátumokat jól kezeli, kár, hogy a szöveges pdf-et nem tudja tördelni. Meg fura, hogy pl. .jpeg kiterjesztésű képnél miniatűrben tudja mutatni, teljes képernyőben viszont nem nyitja meg.Egyelőre ezek a benyomásaim, remélem később csak javulni fognak.
-
Peterhappy
őstag
Kedves alexw801 és JamesFinn!
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Konzultálok még az Asszonnyal, de szerintem akkor PocketBook Lux 3 lesz
Még egyszer köszönöm, további szép napot kívánok!
Péter -
bb71
őstag
-
alexw801
senior tag
válasz
gabka86 #11892 üzenetére
Sietni kell, mert most csak a fehér 99, a szürke már 109 EUR + 7 EUR a posta.
A lehető legtöbb nyelven van rajta menü + pdf használati utasítás. Magyarul is. Angolul minden kütyü tud, ez is.
A vásárlásnál a Google fordítóval lehet boldogulni, Chrome böngészővel, angolra.
Semmi vész, kártyás fizetés.
Hajrá! -
alexw801
senior tag
Természetesen 99+7 / 1 db.
1 hét alatt jött, talán GLS posta hozta házhoz, együtt az MM-től itthon vett fekete pénteki cuccal.
A második még úton van.
Az Ali link, amit adtam, megfelelő tok erre. Egyébként PocketBook 626 a lánykori neve, ez jön elő itt-ott, még tán rá is ez van írva. -
gabka86
csendes tag
Ezen az áron engem is érdekelne karira a leányzónak, de németből nem rendeltem még soha és németül sem tudok semennyit sem.
Mennyi idő alatt várható érkezése? Garanciás intézés, hogy zajlik ha vakbele valami? Angolul tud?
Rendelés menete mennyire vészes, mert tényleg semmit sem tudok németül. -
alexw801
senior tag
Gratulálok!
Én kettőt vettem onnan, 99+7 EUR áron. Most mintha 10-zel emelték volna az árat.
Szimpatikus készülék.
Itt vettem a tokot:
http://www.aliexpress.com/item/luxury-pu-leather-cover-for-pocketbook-touch-lux-2-614-624-626-6-ereader-screen-protector/32390203685.html
2 hét alatt jött, nagyon jó minőségű. De ők is emeltek fél dollárt most. -
bb71
őstag
válasz
alexw801 #11885 üzenetére
Dualsimes vagy melyik topikból már láttam, hogy "rendes ember" vagy
Azért szólítalak így meg, mert az osiander.de-s ajánlásod alapján most vettem meg egy PB TL3-at (fehér) - 99EUR + 7EUR DHL szállítással = 33872,- Ft
Itthon a legolcsóbb helyen 43000,- Ft! Már 2-3 éjszakám ráment az olvasgatásokra, keresésekre - de most ránéztem még1x az oldalra, és éppen akciós a fehér színű. Köszönöm, hogy leírtad.
Egyszer ha találkozunk, jövök Neked egy sörrel!!!
UI: küldd el légy szíves az Alis tok linkjét publikus az emailen.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
Peterhappy #11884 üzenetére
A PB megeszi az rtf-et és a doc-ot is. Epub-ot kétféle olvasómotorral nyithatod meg, Adobe Reader vagy FB Reader. Abby lingvo szótárak vannak rajta, szótárat tudsz rá magad is tenni. A fizikai lapozógombok nekem pl előnyt jelentettek amikor Vásároltam.
-
alexw801
senior tag
válasz
A Kobo-t csak megtapiztam egy belga boltban Leuvenben nemrégen, szimpatikus elegáns készülék, 129 EUR volt az ára.
A PocketBook nyitottabb platform, mint a Kindle, meg összetettebb is. Nem feltétlenül előny ez. Hardware gombokkal, idősebb tapasztalt villamos vizsgálómérnök kollégám szerint ez előny. Mindenevő.
A Kindle letisztult, elegáns. A reklámokat nem vették le csetelés ellenére sem. De ezt bánhatják: amint jön valami ajánlat, bestseller, stb. én lekapom a lelőhelyről, majd felküldöm nekik a Cloud - Kindle helyekre E-mailben. Igy láthatják az ízlésemet, küldik is az ajánlatokat... Sajna én nem tudok törzsvásárlóvá lenni náluk.
Az Ali-ról 2000 Ft körül 2 hét alatt jött mindkettőre szuper tok. A Kindle mágnessel magától bekapcsol a tok nyitásakor, a Pocketbook nem.
Ennyi. -
alexw801
senior tag
válasz
alexw801 #11864 üzenetére
Folytattam a szótár bepakolást a Kindle PW3-ra.
USB kábellel a laptopra kapcsoltam, majd a ...documents/dictionaries mappába bemásoltam a mobi és prc formátumú szótárakat, köztük az angol-magyart is, ami csak 4 MB, a többi sokkal nagyobb.
Mind kezelhető a Settings... alól, jól működnek.
Bolond egyszerű az egész, meglepődtem. -
alexw801
senior tag
válasz
Az árak ma:
PocketBook ...3 109+7 EUR ide postázva (osiander.de), most ment fel 10 EUR-ral, innen vettem.
Kindle PW3 120 EUR (amazon.de, ott ingyen postázzak, ide nem tudom...), itt is volt akció, de már vége.
A Media Markt-ban Ausztriában és Németországban 119 EUR volt nemrégen, akkor ott vették nekem, most nem tudom, mennyi.
Tehát olcsóbb, mint amit írtál. -
Peterhappy
őstag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi:
Órák óta rágom a kefét, nem tudok dönteni:
- Kobo Glo HD 46k
- Pocketbook Touch Lux 3 42k
- Kindle Paperwhite 3 40k
Kindle Paperwhite 2) 36kSok pro és kevés kontra szól mindegyik mellett, jelenleg inkább a Kobo és a Pocketbook tűnik befutónak a 2 év gyártói garancia miatt (Kindle-re csak egy év van).
Kinézetre mindhárom tetszik, az is kérdés, a Kobo +5e Ft-os felára megéri-e.
(edit: a PW2-t épp ezért tettem bele, az meg 4-5k-val az átlag alatt van)Valamelyest árérzékeny vagyok, de igazából hosszú távra keresek készüléket, nem cserélgetném évente. Ha van értelme, rászánom most a plusz ezreseket.
Ti melyiket javasolnátok?Főbb keresési szempontjaim voltak:
- tonnányi e-bookom van rtf-ben és doc-ban, jó lenne ha ezeket is kezelné, nem csak az epub-ot/mobi-t
- rengeteg epub-om van: nagyon sokat kaptam egyszer, de sokat magam vettem
- beépített világítás
- jó támogatás, szerviz- audio és video csatoló nem kell
- 3G nem kell, csak wifi
- angol nyelvű menü nem gond
- kicsit lassabb reakcióidő nem gond
- reklám nem gond
- magyar szótár jó lenne, az nem gond, ha utólag kell telepíteni (csak lehessen)
- mindegy a tárhely, 8-10 könyvnél többet nem tennék rá egyszerre
- PDF kezelés nem fontos (tudom, hogy nem erre való)
- színes képek kezelése nem kellA Pocketbooknál a beépített sakk tetszik
Ha belefáradok az olvasásba, általában játszom egy keveset, de ha a másik kettőre is lehet akár csak sakkot telepíteni, akkor az sem piros pont a PB-nek.
Visszaolvastam jó pár oldalt és elolvastam jó néhány tesztet, németet is, franciát is, nem tudok dönteni...
Előre is nagyon köszönök minden építő jellegű, segítőkész tippet, ötletet, választást!
Péter
-
pjen
félisten
válasz
CoolBoy323 #11882 üzenetére
Fogyasztói társadalom.
-
CoolBoy323
nagyúr
Szétkaptam mint foxy a lábtörlőt... könnyebb lett pár grammal, mert vagy két nagyon pici tartófül letört (egyszer szétszedhető)
Persze hogy nincs nálam most műszer (multiméter) hogy okosabb legyek
Írtam a szerviznek is amúgy, remélem meg tudják javítani... durva, hogy ennyi pénzért egy ilyen szart sikerült venni, ami 2 évig jó csak
-
pjen
félisten
válasz
CoolBoy323 #11879 üzenetére
Nem tudom,némi nevelő célzatú kocogtatás elképzelhető.
-
Latza
aktív tag
válasz
bandiras2 #11870 üzenetére
Ha ez számít valamit, én is csak minimálisan vagyok otthon a témában és éppen most szántam el magam a vásárlásra (a karácsony ürügyén természetesen
).
Hosszas gondolkodás, értékelések, tesztek átnyálazása után az én választásom a Pocketbook Touch Lux 3-ra esett. Elvileg holnap jön meg a kicsike...Szerintem egyébként a Cybook-on kívül bármelyik általad felsorolt készülék jó választás lehet, mert igaz, hogy az árban egy szinten van a többivel, viszont csak Pearl kijelzője van a többinek meg fejlettebb Carta.
A külseje ízlés kérdése, nekem a "baltával faragott" kifejezést juttatja eszembe.
A Pocketbook állítólag picit lassúcska lehet, és az alsó gombsor kevéssé dizájnos, mint pl. a Kindle formája.
A Kindle kevesebb formátumot ismer, a webes konvertálás biztos nem mindenkinek tetszik. De nyilván együtt lehet élni vele, mert elég sokan használják.
Az Onyx-ot nem ismerem, de az adatlapja szerint 8 giga memória van benne, míg a többiben csak 4. Kép alapján szép a formája is. -
pjen
félisten
válasz
CoolBoy323 #11877 üzenetére
Sejtettem,sajnos nincs jobb ötletem.
-
pjen
félisten
válasz
CoolBoy323 #11874 üzenetére
Biztos próbáltad,de hátha nem.Próbáld nyomni a kikapcsolódásra gombot pár percig hátha újra indul.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #11872 üzenetére
Dugjátok fel töltőre, lehet csak csak "túlzottan lemerült".
-
CoolBoy323
nagyúr
Nem tudom jó helyen kérdezek-e, ha nem, kérnék útbaigazítást
Adott egy 2 éves Icarus Illunima HD, ami nagyon keveset volt használva. Most használta volna a tulaj, de se kép, se hang... Nyilván a gari idő lejárta után sz@rik be...
Mit tudok vele kezdeni? :/
-
bandiras2
senior tag
Oké emberek, segítség kellene.
Nincs könyvolvasóm, soha nem is volt, nem értek hozzá, most se nekem lesz, hanem a húgomnak.
Első körben ezek játszanak:http://www.edigital.hu/e-book-olvaso/pocketbook-touch-lux-3-626-ebook-olvaso-grey-p494250.html
http://www.edigital.hu/e-book-olvaso/bookeen-cybook-muse-frontlight-ebook-olvaso-p494408.htmlhttp://www.emag.hu/amazon-kindle-paperwhite-2-4gb-reklammentes-848719013917/pd/DF3T7MBBM/
http://www.emag.hu/inkbook-tm-onyx-a-6-os-e-book-olvaso-inkb/pd/D3GTBYBBM/Ár alapján válogattam, illetve a Kindle jónevű.
Valaki hozzáértő véleményezze legyen szíves a választottakat!Előre is köszönöm!
-
bb71
őstag
Alsóbb szegmensből választanék:
- Onyx Boox c67ML After Glow2 37.990 Ft
- Icarus Illumina2 HD 34.990 Ft
- Bookeen Cybook Odyssey FrontLight 2 37 325 Ft
- Alcor CODEX 24 900 FtKell 10000,-rel töbet kiadnom, vagy csak olvasásra vállalható az Alcor (visszaolvastam, nem szereti senki, vagy egyszerűen nincs senkinek...)?
-
alexw801
senior tag
A mérethez annyit, hogy én kezdek hozzászokni a Kindle PW3-on olvasni. Ma megjött az Ali-ról a szuper tok is hozzá.
Ugyanakkor a fekete pénteken megvettem e DHVG-t 1 évre, 2 androidos eszközre. Na azt nem jó nézni az 5,5" ASUS telón, csak a 10" FHD tableten. Olyan, mint a pdf, nem lehet átszerkeszteni, nem e-book formátum. -
fattyu
veterán
válasz
Degeczi #11866 üzenetére
Értem én, de per pill ha vennék is 10 colost vennék. Amiben nincs világítós, vagyis választanom kéne a méret és a világítás között. Nekem még mindig a méret nyerne. Nyilván ha lesz világítós 9.7 akkor azért olyat vennék. Ha vennék, de én még mindig imádom az ósdi pocketbook 912-t
-
aggleány
addikt
válasz
fattyu #11863 üzenetére
Nekem kell a világítás, mindig be van kapcsolva, ha zárt helyen vagyok. Eléggé alapszinten, de akkor is.
Ez a Sense nagyon aranyos picike készülék. Nem igazán értem, hogy miért nem benne van a tokban, miért inkább ráragasztani kell a burkolatot, de ez van. Majd szerzek hozzá pluszban valami tokot, amibe bele lehet csúsztatni az egészet tokostól, hogy rendesen védve legyen.
Nekem elég ez a méret, mert így mindenhol elfér.
Biztos jó lehet egy nagyobb, de én ezzel elégedett vagyok. Na jó, azért az Aura HD egy fokkal jobb volt, de mivel meghalt, így jártam - és nekem sokkal fontosabb, hogy mappákba rendezve legyenek a könyvek, mint az a pici méretkülönbség.
-
alexw801
senior tag
Fény az alagút végén a PocketBook Touch Lux 3 (=626) szótáraknál!
Egynyelvű, valamint orosz bázisú szótárak nagy mennyiségben vannak a 4pda.ru oldalon.
Sikerült bepakolni a *.dic fájlokat a 626/system/dicitionaries mappába. A gond csak annyi, hogy ez rejtett mappa, ezért az intézőben be kell kapcsolni a rejtett mappák és fájlok megjelenítését.
A szótárak működése sajátos:
A Beállítások/Nyelvek/Szótárak mappában nem jelentek meg az újonnan bemásolt szótárak, ott kb. 20 db Lingvo szótár van, pl. EN-HU, stb. (németországi beszerzésű a készülék).
Viszont olvasva egy pl. angol könyvet, kijelölve a szót, fent a szótár ikont megbökve nyílik egy ablak, ott a jobb alsó sarokban lévő ikon nyitja az új szótárak jegyzékét, ki kell választani egyet, és ezután mindig ez fog működni, amíg nem módosítjuk a kiválasztást.
Nem az enyém az olvasó, a használónak tetszenek a szótárak. Igaz, én is orosz bázisú szótárakkal élek régóta, munkahelyi laptopomon is, pedig angolul dolgozom általában.
Egy szótár akkor komoly, ha 20-50-80 MB, az 1-2 MB kis szótárak nem adnak megfelelő árnyalt jelentést.Itt van minden:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=319147&st=0#entry12048361Ezután az én Kindle PW3 olvasómon kell ugyanezt megcsinálni. 540 MB a készlet, benne 209 és 97 MB angol egynyelvű, a többi angol-orosz-angol. Ezt is a 4pda-n találtam. Innen jönnek le:
http://kindle.zzweb.ru/dictionaries/Itt is ugyanez, részletesen, Puskin nyelvén:
http://kindle.spb.ru/slovari_i_konvertery/ -
aggleány
addikt
Lejött a frissítés, most már csak pár könyv van, aminek érdekes a címe.
-
fattyu
veterán
válasz
aggleány #11859 üzenetére
utsó fw van fent? nekem helyből 3 verzióval régebbi fw volt rajta.
Nálam megjelníti.
Metadatából is ( a pocketbookról leszedett magyar csomag ) meg a saját feltöltött csak fájlnevekből is.Mondjuk direkt módosítanom kellett mert nemtudom már miért de nekem az összesem eleve ékezetmentesen fájlnevekkel létezik.
ja de most nézem rajtad ez nem fog segíteni.
ez egy darab teszt és ennyi mivel a teljes könyvtáram eleve ékezetmentes.
-
fattyu
veterán
Meggyüvött a pb sense. Nagyon ékszer. Még sokat nem játszottam csak alapnyomkodásokat mert nincs itt rátölteni való, meg ajándék lesz szóval csak kicsit de nagyon rendben van.
-
aggleány
addikt
válasz
JamesFinn #11855 üzenetére
Köszi.
Régióbeállítás???
Majd megpróbálom átnevezni, erre még nem gondoltam. Az a baj, hogy nagyon sok (ezernél több) könyv van rajta.
hampidampi
Úgy néztem, hogy fájlnév alapján megy. Mindenféle hard-reset és frissítés megvolt. Ráadásul az egyik lapozógomb sem az igazi, úgyhogy holnap viszem vissza, hátha kicserélik a gomb miatt. A könyvcím-probléma nem olyan vészes, csak zavaró.
-
hampidampi
őstag
válasz
aggleány #11854 üzenetére
Amennyiben nem metaadat, hanem file név alapján történik a kijelzés, bizony előfordulhat.
(Többek közt a Calibre is pont ezért nem támogatja a speciális karaktereket a file nevekben).szerk.: Esetleg egy hard reset, vagy firmware frissítés vagy formázást érdemes lenne megpróbálni.
-
aggleány
addikt
Szóval az normális, hogy egyes könyveknél a címben nem jelennek meg egyes karakterek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- BestBuy topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Honda topik
- One mobilszolgáltatások
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest