Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Latza

    aktív tag

    Pocketbook Touch Lux 3

    Meg is jött a kicsike. :DD
    Nem tudom, hogy az olvasóknál szokás-e (főleg, ha tokot is vesz hozzá az ember), de én tettem rá kijelzővédő fóliát. Nem lett szép (ilyen egyénileg körbevagdalt cucc, jó hólyagos :(( ), de legalább biztosan nem karcolódik.
    A súlya némileg meglepett - 329 g tokkal - kicsit nehéznek tűnik így elsőre.
    Egyébként rendben van a kütyü, igényesen néz ki, jó anyagokból, egyáltalán nem gázak a hardveres gombok az előlapon és a képe is egész szép. Ennél kisebb felbontás és pearl kijelző... hát nem tudom, de örülök, hogy ki tudtam izzadni ennek az árát. :D
    Wifire kapcsolódás után automatikusan új szoftvert keresett és talált magának, lehúzta és pár perc alatt telepítette is. A világítás egyenletes, de azt nem tudom elképzelni, hogy tök sötétben kizárólag ennek a fényénél olvassak; nekem bántja a szememet, ha hosszú távon fényforrásba nézek. Első blikkre nem igazán érzem a különbséget egy jobb minőségű tabletkijelzőhöz képest, ami ugye "vibrál", cserébe élesebb. Nyilván hosszú távon jön ki az e-ink előnye.
    Az is látszik, hogy nem egy sebességbajnok, új könyvek betöltésekor, alkalmazásindításkor, fájlműveletek közben hajlamos kicsit elgondolkodni, de szerencsére olvasáskor ez nem látszik. A lépegetőgombokat sokszor nyomogatva majd elengedve még másodpercekig lépteti az oldalakat. Lehet, hogy kevéske az a 256 MB RAM?
    A szoftver lehetne felhasználóbarátabb, különösen a csoportos fájlműveleteknél. Képnézegetéshez például (nem röhög) el kell navigálni a galéria apphoz, mert a fájlkezelőben csak a mappákat és a könyveket mutatja, a képeket nem. Ami nekem a leginkább hiányzik, az a wifis ftp kapcsolódás, úgy lenne a legegyszerűbb a könyveket feltenni rá a gépről. A szinkronizációt, dropboxot nem próbáltam, nekem felesleges macera. Akkor már inkább a kábel. :)
    Gyárilag amúgy ötszázvalahány könyv van rajta mindenféle nyelven, ezek a hivatalos magyar weboldalról ingyen is letölthetők. Magyar nyelvű könyvek alapból nincsenek a készüléken, de erről az oldalról le lehet szedni egy magyar könyvcsomagot is.
    A formátumokat jól kezeli, kár, hogy a szöveges pdf-et nem tudja tördelni. Meg fura, hogy pl. .jpeg kiterjesztésű képnél miniatűrben tudja mutatni, teljes képernyőben viszont nem nyitja meg.

    Egyelőre ezek a benyomásaim, remélem később csak javulni fognak. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.

Új hozzászólás Aktív témák