Hirdetés
- Mini-ITX
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Szeretnék a páromnak venni kezdő ebook olvasót.
Kb 20 ezer környékén.Mit tudnátok ajánlani?
Egyelőre az Alcor Mythel szemezgetek.
[ Szerkesztve ]
-
torzonkoc
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok e-book olvasók terén.
Rendeltünk egy Alcor Myth 6" olvasót és ha forgatva vagy kicsit rázva van, "lötyög" benne valami. Nem hiszem, hogy ez normális, tapasztalt esetleg ilyet valaki?Köszi a választ.
Üdv,
torzonkoc -
-
Apollyon
Korrektor
válasz dorika87 #13587 üzenetére
Gyakorlatilag a kezdőképernyőn mindig ugyanoda dobja ki a könyveket a cucc. Bal oldalon az éppen olvasott könyv, középen meg az újonnan hozzáadott. A "Library"-re koppintva meg kilistázza a könyveket. Nagyon könnyű rajta kiigazodni
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
dorika87
őstag
válasz alexw801 #13582 üzenetére
Csak egy kérdést tettem fel, hogy van-e lehetőség magyar nyelv telepítésére vagy sem.
De ha már a kérdésemre kérdéssel feleltél akkor válaszolok rá: idősebb embernek praktikusabb a magyar nyelv, mert nem tud angolul és biztonsággal kezelne inkább egy magyar nyelvű olvasót. Csupán ezért kérdeztem.
Degeczi: rendben, akkor ezek szerint érthető akár bárki számára, még ha idősebb is az illető, mert nem szükséges nyelvtudás.
Apollyon: Rendszeresen olvas, de ebookja még nem volt. Azért köszönöm mindenkinek a segítséget mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
magyarl
tag
válasz DasBoot #13577 üzenetére
Én nem rég vettem Onyx Boox C67ML olvasót páromnak.
Én beüzemeltem, ő olvasgat rajta.
Első ebook amivel dolgom volt, kicsit meg kellett ismerni a lelkivilágát az Android mivolta miatt.Ha valami, akkor ez tuti hogy mindent formátumot megnyit! Alapból rajta van az AIreader, csak át lett skin-ezve és OReader-nek keresztelték át. Ezzel érdemes társítani minden formátumot, így egységes és gyors működésű lesz.
Üzemidőről még nincs tapasztalat, még nem kellett tölteniSONY KDL-43W755C
-
Degeczi
nagyúr
válasz dorika87 #13581 üzenetére
A legtöbb olvasón szinte sosem kotorászol menüben (max az első beállítás során, de ott is egyszerű a helyzet), csak listából megnyitod a könyvet, amin pedig néha állítani kell (betűméret, háttérvilágítás, stb) az ikonokkal, abszolút nyelvtudás nélkül is elmegy.
Tényleg semmi jelentősége. -
Apollyon
Korrektor
válasz dorika87 #13581 üzenetére
Nem lehet rá tenni más nyelvet. Magyarul pont nem tud, de van még benne német, spanyol, francia stb., egy rendszeresen olvasó ember minden bizonnyal ki fog igazodni valamelyiken.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
GeriCool
aktív tag
Üdvözletem!
E-book olvasó vételét tervezem. Pár napja olvasgatom a fórumot és próbálok tájékozódni. Engem is érdekelne a pár sorral előbb említett Koobe NovelBook HD Shine típusú készülék, mivel ezt itthon meg lehetne venni (bár az itthoni garancia mit sem ér az itt elmondottak szerint). De ahogy látom sajnos erről nincs tapasztalat. Amúgy kb a 30.000 forint lenne kb a határ amit kiadnék.
A kérdés amit igazán feltennék, hogy ha kintről vesz az ember készüléket, akkor a gariztatás hogy működik, mivel én még nem igazán vásároltam kintről. Ha rendelnék, akkor Kindle valamely verzióját vagy a Kobo Aura 6 (2013) készüléket választanám.
A másik ha esetleg az ember használt készüléket venne, akkor mire kell figyelni, mivel találtam egy eladó Kobot amit állítólag nem használtak. A kijelző hibáján kívül milyen hibalehetőségek lehetnek?
Válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
A Kobo Aurának angol nyelvű menüje van ha jól tudom. Lehet rá telepíteni magyar nyelvet?
-
DasBoot
aktív tag
válasz hampidampi #13578 üzenetére
Akkor biztosan Én nézem rosszul, hogy nem érzékeli egyiket sem. Nem a témához tartozik, ergo senki se írjon ebben a témában. Az M92-vel az évek alatt maximálisan megbarátkoztam, sajnos tönkrement. Az M96 ehhez képest egy 0, egy szutyok az Android-dal kezdődően. Kifejtem a témát, de most nem ez a kérdésem, azt, máskor. Nem a fogyasztása miatt nem vagyok megelegédve.
[ Szerkesztve ]
LEGO-ból bármit megépíteni, csak idő kérdése.
-
DasBoot
aktív tag
válasz Apollyon #13576 üzenetére
Hmmm! Olvasom, hogy az Onyx nem olvassa a .epub-ot, .mobi-t. A kétségem a külföldről vásároltakkal kapcsolatban, hogy itthon se garancia, se szerviz. Gondolom meg vagytok elégedve a gépekkel. Korábban írtam, hogy Nekem egy OnyxBooks M96-om van, ami egy más kategória. Ajándékba szeretnék venni egy ilyet, tényleg nem akarok feleslegesen vásárolni.
-
Apollyon
Korrektor
válasz DasBoot #13573 üzenetére
Az a Kobo amit 45 ezerért láttál, az az Edition 2, ami újabb, de bénább: [link]
Én a régebbi, de a jobb verzióra gondoltam: [link] [link]Ezt mi itt többen USÁ-ból rendeltük, egész pontosan innen: [link] Kb. egy hét alatt megérkezett, és még ÁFÁ-t sem kellett rá fizetni (elvileg mák). Így megvolt ~21-22 ezer forintból.
-
-
Oldman2
veterán
válasz DasBoot #13568 üzenetére
Mit vártál válaszként? Hogy akinek nincs ilyen gépe, válaszoljon "hogy nekem nincs ilyen"?
Akinek meg van, nem biztos hogy errefelé járt éppen.
A legtöbb Fórum nem arról szó, hogy "valaki" főállásban lesi a kérdéseket és okos válaszokat tol azonnal.
Attól, hogy többször is leírod a kérdésedet, nem leszel előbb, csak kierőszakolod az ehhez hasonló, talán számodra nehezen megérthető válaszokat.
-
Dhampir
félisten
Nem ismerem ezt a változatot, de a keresőből visszaolvasva sok hasznos információ olvasható róla.
Itt megtalálható a Nook saját fóruma is.
-
DasBoot
aktív tag
Biztosan a sok felhasználó el volt foglalva és nem olvasta a kérdésem, ezért újra felteszem:
Szép Advent 1. vasárnapot Mindenkinek! Most nézek egy Koobe Novelbook HD Shine e-könyv olvasót. Van valakinek egy ilyen gépe? Ha van leírná a tapasztalatait? Mennyiben más, mint egy OnyxBooks C67ML Carta? Én is másnak szeretnék vásárolni egyet karácsonyra, de nincsenek ebben tapasztalataim. Nekem egy OnyxBooks M96-om van, de nyilván az más kategória. Üdv.: Joe
-
MODERÁTOR
Egy ismerősöm ajánlotta hogy barnes and noble simple touch glowlight olvasót vegyek magamnak.
Nem nyúlok vele mellé?
Érintőképernyő és világítás a fontos.20 éve a Prohardveren
-
pozsoka
senior tag
válasz atty_hor #13559 üzenetére
Nekem Alcor van jó fél éve és tökéletes(előtte Kindle touch volt), ez is bírja napi 3-4 óra olvasás mellet 3 hétig legalább, sok formátumot jól kezel, a háttér világítás is jó, wifi meg felesleges egy olvasóba. Könyvek olvasására tökéletes.
Lehet, hogy hülye vagyok, de okos nem!
-
-
alexw801
senior tag
válasz atty_hor #13559 üzenetére
A Kobo Aura 6" japán gyártótól származik (attól még lehet Kínában összerakva, mint az iPhone), és Buffalo-ból jön (USA), USPS-el, kb- 3-4 nap alatt, + itthoni tökölés pár nap, ez nálam kétszer működött már, nem tréfa!
A másikat nem ismerem.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
atty_hor
tag
Sziasztok!
Szerintetek Kobo Aura 6" vagy ALCOR Myth LED 6" a jobb választás.
Előbbi wifis, viszont kínából jön - bár olvastam, hogy mág senkinek sem volt gondja - a másik itthoni, magyar garanciával.Árban a kettő kb. egyezik. Aki esetleg látta mindkettőt, melyiket választaná?
Köszönöm!
-
fattyu
veterán
válasz Pety99 #13557 üzenetére
a fényerőt nem tudom látni kéne élőben.
a rossz kontrasztarány.
igen a carta jobb mint a pearl de nem annyival hogy ez legyen a szempont.
én spec teljesen jól elvagyok a mág ősöregebb és rosszabb kontrasztú vizplex kijelzős világítástalan könyvemmel is .remélem sose romlik el mert uj 10 colost venni nem olcsó móka.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Pety99
csendes tag
A fő szempont a nagyobb kijelző lenne. Ami miatt nem tudok dönteni az az, hogy a Pocketbook-ra azt írják , rossz a kontrasztaránya az E Ink Perl technológia miatt, és a minimum fényerő is elég magas.
http://allesebook.de/testbericht/pocketbook-inkpad-2-im-test-69973/
Na , persze nem tudom értékelni az eredményeket, mert nincs összehasonlítási alapom, de az is lehet , hogy az egész el van túlozva.
-
-
alexw801
senior tag
-
Pety99
csendes tag
E-könyv olvasót szeretnék vásárolni. Amit kinéztem az a Pocketbook Inkpad 2 vagy a Kobo Aura H2O.
Szerintetek melyik lenne a jobb választás és miért?előre is köszönöm a válaszokat
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Lehet nem jó helyen teszem fel a kérdést, de egy Lenovo TAB7-re feltettem az AlReader-t mert ez normálisan megjeleníti az ékezeteket is, míg a CoolReader-nél ez hibás volt.
Na de a lényeg: hogy lehet beállítani, hogy ha megnyitom az alkalmazást egyből a könyvtár jöjjön be, ne a legutóbb megnyitott könyv? Széttúrtam a beállítás részt, még a bővítettet is bekapcsoltam, de ilyet nem lelek Vagy nincs is ?Aki esetleg tudna ebben segíteni írja már meg legyen szíves.
KöszönömHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
phedi77
tag
Sziasztok!
Pocketbookosokat kérdeznék: Sensem van. Calibreből vittem át a könyveket. Ott mind a szerzőnél, mind a Szerző rendezési formánál Dan Brown van. A Pocketbookban mégis úgy hozza le a szerzőt, hogy Brown Dan. Próbáltam Calibrében felcserélni is úgy átvinni, de a Brown Dan maradt. Hol tudom esetleg átállítani, hogy Dan Brown néven legyen a szerzőkben? -
DasBoot
aktív tag
Szép Advent 1. vasárnapot Mindenkinek! Most nézek egy Koobe Novelbook HD Shine e-könyv olvasót. Van valakinek egy ilyen gépe? Ha van leírná a tapasztalatait? Mennyiben más, mint egy OnyxBooks C67ML Carta? Én is másnak szeretnék vásárolni egyet karácsonyra, de nincsenek ebben tapasztalataim. Nekem egy OnyxBooks M96-om van, de nyilván az más kategória. Üdv.: Joe
-
Azie
őstag
nekem is. shipping today-nél tart. kíváncsi vagyok, hogy Ft-ban mennyi lesz a vége.
+ stílusosan rendeltem utoljára még egy papír könyvet is mellé."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Nazrym
tag
Sziasztok
Emagon lévő BF készülékek közül érdemes nézelődni ? Olyan 30e adnék egy olvasóért
[ Szerkesztve ]
-
littledon
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni... Kobo Glo HD vagy Kindle Paperwhite? Egyszer már eldöntöttem, hogy a Kobo de most leakciózták a Kindlet. Számomra a lényeg az egynyelvű szótár lenne mivel csak angolul olvasnék rajta, tudom tudja mind a kettő de nyilván ennek vannak szintjei.... Melyik a jobb ebből a szempontból mert végigböngésztem a fórumot de mindenki mást ír... nincs egyhangú vélemény. (a kindle szókártyás dolgát ne vegyük figyelembe)
Még egy plusz kérdés mennyire siralmas a Glo HD összeszerelési minősége a régi Kobo Aura és pl a Paperwhitehoz képest?
Előre is köszi!
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
dorika87
őstag
BF keretein belül lesz valahol ebook olvasó akció (amit érdemes megvenni)?
-
alexw801
senior tag
Belepróbálgattam az Amazonba.
Az angol Amazon ugyanannyi fontért adja, mint a német euróért, tehát drágább, UK címre free, ez még kezelhető lenne (a fiam ott él).
A német Amazon német és osztrák címre postázza free shipping a 80 eurós hirdetéses verziót. Ez a feladat, cím kell.
A MédiaMarkt / Saturn beszerzési lehetőség (vétel a boltban) is él talán ugyanennyiért ott?Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Azie
őstag
Nagyon köszi a linkeket, akkor rendelem is a 99EUR-s reklámmentes PW-t.
(Már csak azon lehet izgulni, hogy pénteken/hétfőn megakciózzák-e még durvábban rövid időre)
A nagyobb káva miatt szimpatikusabb is, mint a kobo.
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
-
Apollyon
Korrektor
Próbáltad is megrendelni a német amazonról és figyelmeztetett hogy a kért címre nem szállítanak? Itt azt mondják lehet rendelni Kindle-t [link]
Aura2-vel nincs tapasztalatom, de az elődjével szemben állítólag a 2 gagyibb, süllyesztett kijelzős (az 1 az nem), meg valami merülés probléma is volt vele, bár lehet azt már megoldották.
-
Azie
őstag
Sziasztok!
Ebook olvasót vásárolnék a közeljövőben, amit kinéztem, az a paperwhite, most 80 EUR amazon.de-n, de ugye hozzánk nem szállítják - itthon meg 2x-es áron van.
Alternatívának az aura2-t gondolom, ami 120EUR, itthon pedig garisan 45k.
Persze az alapára ua. a két olvasónak, de a mostani akció fényében elég bosszantó, hogy magyarisztánra nem szállít az amazon és nem tudom kihasználni az akciót.
Személyes tapasztalatok az aura2-vel kapcsolatban valakinek?
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Apollyon
Korrektor
válasz xcsabo #13522 üzenetére
Nekem kb 1,5 hónapja megvan de nem produkált ilyeneket.
Esetleg a rá felrakott könyvformátumokkal lehet talán baja. Próbáld meg azt, hogy csak Calibre nevű programmal küldesz rá, kizárólag KEPUB -ba konvertált könyveket, hátha megszűnik a jelenség és/vagy hard reset.
-
xcsabo
senior tag
sziasztok!
van valakinek tapasztalata kobo glo-val kapcsolatosan?
ami érdekelne, hogy gyakran alvó módban marad, nem lehet feléleszteni.
aztán pár nap múlva magától újraindul. akkor megint jó egy darabig.
teljesen random csinálja.
ez szoftver, vagy hardver hiba lehet?
a gyári visszaállításon kívül mindenféle reset volt már. -
hartyi
tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Koobe Novelbook HD Shine típussal? Nem nagyon találok tesztet sem értékelést sehol. Ez most elég jó ár/érték arányú készüléknek tűnik.
-
alexw801
senior tag
válasz jag222 #13518 üzenetére
www.osiander.de? Ott még mindig 99 EUR + posta. Vettem már kettőt tőlük, 1 éve.
Én nem piszkáltam őket, jól működnik a gyártói szofttal, amit nemrég OTA frissítettem.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
jag222
csendes tag
Beruháztam egy Pocketbook Touch Lux 3-ba. Összehasonlítási alapom nincs, szóval csak azt tudom elmondani hogy "minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve" :-)
Olvasgattam vissza a fórumban és láttam,hogy a Coolreader programot ajánlottátok feltelepíteni rá. Valaki segítene ebben? Mivel tud többet, most nálam az 5.14.791 verziójú szoftver van, ezzel is mehet, telepítési trükkök stb.
köszi. -
Apollyon
Korrektor
válasz cech19960320 #13511 üzenetére
Szerintem te döntsd el, melyik a fontosabb neked. A garancia, vagy az ár. Mondjuk személy szerint nekem kobo aura kellett, máshogy nem is tudtam volna beszerezni, mert itthon nem is árulják már ezt a modellt. Gari meg nem érdekelt, mert mindig is vigyáztam a cuccaimra, szóval nem tartok tőle hogy egyszer csak kinyiffan magától az asztalon. Legalábbis eddig nem volt rá példa. Ha pedig valami gixer lett volna a csomaggal, a PayPal azért valamilyen szinten megvéd, szóval a sellernek sem érné meg simliskedni.
-
Degeczi
nagyúr
válasz cech19960320 #13514 üzenetére
Tedd át bármilyen más eszközre, amit jobban ismersz magad is: "milyen gyakori, h egy telefon elromlik, és mennyibe kerül a javíttatása?" Értelmetlen, megválaszolhatatlan kérdés.
(e-book olvasónál meg aztán pláne, mert itt a hibák többségének felhasználói gondatlanság az oka) -
faki_
senior tag
A garancia kb. ennyi, de számold hozzá, hogy itthon (amíg lehetett kapni) közel kétszer ennyi volt az ára, gyakorlatilag a használt értékén kapsz újat.
A meghibásodás gyakoriságát nem tudom, de ha az a kijelzőt érinti, nem szokták ajánlani a javítást, nem éri meg.
-
Degeczi
nagyúr
17,8% az esély rá, és 17233 Ft a javítási ktsg.
-
cech19960320
tag
És jól gondolom hogy Ebay-es rendelésnél nem jár semmilyen garancia csak az a kis 14napos amit írnak?
Milyen gyakori h egy Ebook olvasó elromlik és mennyibe kerül a javíttatása?
-
fattyu
veterán
válasz cech19960320 #13509 üzenetére
vám nem azt nem éri el.
ÁFA rájöhet. ha megfogják. eddig itt mindenkinek átjutott.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
faki_
senior tag
válasz cech19960320 #13506 üzenetére
Kobo Aura, többen rendeltek innen, nem rémlik, hogy valaki panaszkodott volna.
-
pjen
félisten
válasz cech19960320 #13506 üzenetére
Kindle PW2.
-
cech19960320
tag
Első ebook olvasónak mit ajánlotok kb 30k-s kategóriában?
Teljesen új vagyok a témához, a cikkeket elolvastam, de így sem tudom mi az amit elvárjak, mi az ami praktikus ti mit ajánlotok?
-
Nazrym
tag
Sziasztok !
Erről mi a vélemény ? Most 220volton 14e megvehető. Megéri ennyiért? Kobo Aura 6-t szeretnék, ahhoz képes nagyon gagyibb ?
-
jag222
csendes tag
válasz alexw801 #13501 üzenetére
Köszi. A Pocketbook olvashatósága, használata milyen? Most láttam hogy a Médiamarktban a Pocketbook Sense ~40 e Ft hivatalosan, adnak hozzá tokot, maga készülék a Touch Lux érintős, gomb nélküli verziója.
Itt az árból még tudnék faragni, szóval ha azt nézem, hogy tok + magyar garancia stb akkor pénzben ez jobban megérné nekem mint a Kobo.
Szóval továbbra is ha valakinek van összehasonlítási alapja erre a kettőre, akkor légyszíves... -
alexw801
senior tag
válasz jag222 #13500 üzenetére
Mind a kettő van itthon.
A Kobo Aura 6" emlékeztet a Kindle PW3-ra, azonos a kijelző mérete (de kisebb a pixel száma), a befoglaló mérete kisebb, mint a Kindle PW3. Jó a firmware, frissítette magát regisztrálás után. Azért a Kindle PW3-at nézni csöppet kellemesebb, és a firmware nagyon felhasználó barát, letisztult a Kobo-hoz képest. A Kobo Aurán lehet mindent állítgatni, de ugyan minek.
A Pocketbook Touch Lux 3 robusztusabb, nagyobb, de azért nem túlzottan. Én nem vagyok oda a hardware gombokért. A kijelző kellemes. Frissíti magát. Jól kezelhető. Több nyelvet támogat a menü rendszere.
Mindkettő epub-ot szeret leginkább, állítólag a Kobo akár mobit is, de nem próbáltam.
Én a Pocketbook-ot másfélszer drágábban vettem, mint a Kobo-t.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest