Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
Mi a "hivatalos magyar web" cím?
Nem olvastam végig a Manual-t, de biztosan lehet felhővel kapcsolni, csak nem olyan felhasználó barát, mint a Kindle.
jpg képeket inkább FHD kijelzőn nézek, az ASUS telefonomon vagy 24" FHD monitoromon, nem pedig monokróm alacsony felbontású PocketBook kijelzőn.
Nem igyekszem beletanulni nagyon, mert a családban ez nem az én gépem. De kénytelen vagyok mégis. Pl. a szótár felrakás siker volt, fentebb írtam róla. Sajna magyarra fordító jó szótárt én nem találok, ami van, az csenevész, még az ABBYY Lingvo En-Hu is, én ezeket PC-n és Android eszközökön igen régóta használom. PC-n O.K., Androidon és e-olvasón pici, gyenge a szótár. Ami még kielégítő, az az egynyelvű angol szótár, van több is, meg az oroszra fordító szótárak. De ahhoz oroszul nem árt tudni.
Dugtam bele microSD-t, egy 8 GB-osat, de üres, mert a szótárak és kb. 300 könyv szinte semmi, elfér a belső memóriában.
Én az összes rajta lévő (kb. 529 db) könyvet és a Manual-okat lementettem, majd a nem használt nyelveken töröltem. Orosz könyv volt rajta legtöbb, klasszikusok, az maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest