Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• alexw801

senior tag

válasz Latza #11897 üzenetére

Mi a "hivatalos magyar web" cím?
    Nem olvastam végig a Manual-t, de biztosan lehet felhővel kapcsolni, csak nem olyan felhasználó barát, mint a Kindle.
    jpg képeket inkább FHD kijelzőn nézek, az ASUS telefonomon vagy 24" FHD monitoromon, nem pedig monokróm alacsony felbontású PocketBook kijelzőn.
    Nem igyekszem beletanulni nagyon, mert a családban ez nem az én gépem. De kénytelen vagyok mégis. Pl. a szótár felrakás siker volt, fentebb írtam róla. Sajna magyarra fordító jó szótárt én nem találok, ami van, az csenevész, még az ABBYY Lingvo En-Hu is, én ezeket PC-n és Android eszközökön igen régóta használom. PC-n O.K., Androidon és e-olvasón pici, gyenge a szótár. Ami még kielégítő, az az egynyelvű angol szótár, van több is, meg az oroszra fordító szótárak. De ahhoz oroszul nem árt tudni.
    Dugtam bele microSD-t, egy 8 GB-osat, de üres, mert a szótárak és kb. 300 könyv szinte semmi, elfér a belső memóriában.
    Én az összes rajta lévő (kb. 529 db) könyvet és a Manual-okat lementettem, majd a nem használt nyelveken töröltem. Orosz könyv volt rajta legtöbb, klasszikusok, az maradt.

Új hozzászólás Aktív témák