Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Latza

aktív tag

válasz bandiras2 #11870 üzenetére

Ha ez számít valamit, én is csak minimálisan vagyok otthon a témában és éppen most szántam el magam a vásárlásra (a karácsony ürügyén természetesen :) ).
    Hosszas gondolkodás, értékelések, tesztek átnyálazása után az én választásom a Pocketbook Touch Lux 3-ra esett. Elvileg holnap jön meg a kicsike... :DD

Szerintem egyébként a Cybook-on kívül bármelyik általad felsorolt készülék jó választás lehet, mert igaz, hogy az árban egy szinten van a többivel, viszont csak Pearl kijelzője van a többinek meg fejlettebb Carta.
    A külseje ízlés kérdése, nekem a "baltával faragott" kifejezést juttatja eszembe.
    A Pocketbook állítólag picit lassúcska lehet, és az alsó gombsor kevéssé dizájnos, mint pl. a Kindle formája.
    A Kindle kevesebb formátumot ismer, a webes konvertálás biztos nem mindenkinek tetszik. De nyilván együtt lehet élni vele, mert elég sokan használják. :D
    Az Onyx-ot nem ismerem, de az adatlapja szerint 8 giga memória van benne, míg a többiben csak 4. Kép alapján szép a formája is.

Új hozzászólás Aktív témák