Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Melyik tápegységet vegyem?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latza
aktív tag
válasz
bandiras2 #11870 üzenetére
Ha ez számít valamit, én is csak minimálisan vagyok otthon a témában és éppen most szántam el magam a vásárlásra (a karácsony ürügyén természetesen
).
Hosszas gondolkodás, értékelések, tesztek átnyálazása után az én választásom a Pocketbook Touch Lux 3-ra esett. Elvileg holnap jön meg a kicsike...Szerintem egyébként a Cybook-on kívül bármelyik általad felsorolt készülék jó választás lehet, mert igaz, hogy az árban egy szinten van a többivel, viszont csak Pearl kijelzője van a többinek meg fejlettebb Carta.
A külseje ízlés kérdése, nekem a "baltával faragott" kifejezést juttatja eszembe.
A Pocketbook állítólag picit lassúcska lehet, és az alsó gombsor kevéssé dizájnos, mint pl. a Kindle formája.
A Kindle kevesebb formátumot ismer, a webes konvertálás biztos nem mindenkinek tetszik. De nyilván együtt lehet élni vele, mert elég sokan használják.
Az Onyx-ot nem ismerem, de az adatlapja szerint 8 giga memória van benne, míg a többiben csak 4. Kép alapján szép a formája is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Mikrotik routerek
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest