- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy MSI Digivox Mini Hybrid-et, usb-s. Koax megy bele a tv-ből (illetve nemtudom pontosan honnan is, mert van t-home-os boxom, de ha nem használom, tudok a tv-n analóg adást is nézni, de a szerelő azt mondta, úgy kötözgette be, hogy ha lesz tunerem, fogom tudni használni), elvileg ezzel nem lehet gond.
Telepítés oké, beállítgatok szépen mindent, csatornákat megkereste, tárolta, az egyik gond az, hogy bár kép van, hang az nincsen. A másik pedig az, hogy beállítottam neki, hogy PAL-B, save, és mire újra nézném a tv-t, visszateszi valami másikra ami elszínezi idióta színekre a képet... szóval hiába mentem el, mire benyomom a tv-t már megint rossz.
Hogyan tudok rá hangot varázsolni, és elmenteni vele azt, hogy PAL-B-t használjon? Ne ntsc-t vagy mi a tökömet, szivárvány színű tőle a kép...
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest