- Milyen házat vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Nálam a panelben semmi digi adás nem fogható, nagyon le van árnyékolva a vasbeton miatt.
Ahogy ajánlották, próbáld meg egy kis darab dróttal az analóg adást. Vmi kötőtű, vagy ilyesmi is jó, amit a koax közepébe tudsz dugni. Az analóg adás ha szemcsésen is jön be, attól a hang még jó szokott lenni. (pl. RTL, TV2 fogható)
Csak akkor a hangolásnál ne kábel TV-t, hanem TV antennát válaszd. -
Kernel
nagyúr
Pedig a sistergés, halk, torz hang, pont arra utal, hogy más hangnormán állsz.
Ha bedugsz egy darab drótot (szobaantennát) és újrakeresed a sávot, nem jön be valami helyi adó? Ha nem is jó minőségben, csak a próba kedvéért.
DVB-T adás nem jön be? Annál nincs PAL-kódolás, se hangnorma.
-
Kernel
nagyúr
http://en.wikipedia.org/wiki/PAL
PAL-B/G/D/K/I
The majority of countries using PAL have television standards with 625 lines and 25 frames per second, differences concern the audio carrier frequency and channel bandwidths. Standards B/G are used in most of Western Europe, Australia and New Zealand, standard I in the UK, Ireland, Hong Kong, South Africa and Macau, standards D/K in most of Central and Eastern Europe and Standard D in mainland China. Most analogue CCTV cameras are Standard D.
Systems B and G are similar. System B is used for 7 MHz-wide channels on VHF, while System G is used for 8 MHz-wide channels on UHF (and Australia uses System B on UHF). Similarly, Systems D and K are similar except for the bands they use: System D is only used on VHF, while System K is only used on UHF. Although System I is used on both bands, it has only been used on UHF in the United Kingdom due to 405-line TV services on VHF operating until the 1980s.
-
Kernel
nagyúr
Az csak az intercarrier hangvivőt befolyásolja (meg egy kicsit a video sávszélességet).
PAL B: képvivő-hangvivő frekvenciatávolsága 5.5 MHz ("nyugati" norma).
PAL D/K: képvivő-hangvivő frekvenciatávolsága 6.5 MHz ("keleti" norma).Csak ez nálunk már keveredik, kábelhálózattól függően. De földi analóg adásnál utóbbi érvényes.
-
Timyyy
őstag
Nemtudom, hogy a select audio device menüben pl mit válasszak... de már végigpróbáltam és egyikkel se lett hang
Van egy "audio pin source" (fogalmam sincs mi ez), egy "AVStream analog audio capture", és egy "Realtek digital input" (alaplapi hangot használok, gondolom ez az). Gondoltam próba alapján az egyik csak jó lesz, de nem... most akkor vmi kábelkötözgetést szúrtam el, vagy mit? Bár azt is nehéz, mert 1 szál koax jön a tv-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Háztartási gépek
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Steam Deck
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asustor NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged