- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Van egy MSI digivox minihybrid-em, meg t-home szolgáltatóm. Helyezgettem a megtalált csatornákat, és észrevettem, hogy többek közt az rtl klub és a tv2 is hiányzik. Gondoltam nembaj, megkerestem a frekvenciáját és beírom kézileg. Hát ilyet sajna nem lehet, de a csatornakódot (vagy mit), viszont igen. Azoknak a kódja, amit magától megtalált a tuner, ch 21 22 23 stb voltak, de az rtl klub például F5, a TV2 meg F6, a Viasat3 A7, és ezekkel az a gond, hogy betűt nem tudok megadni a tunernek, csak számokat, és csak olyat ami ch-s.
Akkor ezeket a csatornákat hogyan fogom tudni nézni? Mit állítsak? Vagy mondjak le róluk teljesen?? -
Timyyy
őstag
Írtam már fentebb a problémámat, most annyiban változott, hogy ugyanezt a tunert kipróbáltam a laptopunkon és azzal tökéletes volt a hang is meg a kép is németországi beállításokkal.
De ha a gépemen akarom használni, akkor továbbra is kép van, hang statikus zaj. Alaplapi hangot használok, hangkártyám nincsen, de minden másban jó a hang, ezek meg valahogy mégse férnek össze. Van bedugva egy elosztóm, hogy fülest és hifit egyszerre is tudjak használni, esetleg ez zavarhatja be a témát, hogy túl sok az eszköz? Vagy ezek nem is függenek össze? Akkor mit javasoltok mi lehet a gond, mit csináljak?Szerk: Gigabyte EP43-DS3 típusú alaplapom van, valaki segítene?
-
Timyyy
őstag
válasz
Pancsermeste #9356 üzenetére
Beledugtam egy kötőtűt, 6 csatornát talált, de kép egyiken sincs, és a hang is csak sistergés.
-
Timyyy
őstag
válasz
Pancsermeste #9356 üzenetére
Megpróbálom majd ezt a verziót is, ha mást nemtudok, most próbálom a Windows Media centert, de azthiszem ebbe is marad a statikus zaj hang helyett.
-
Timyyy
őstag
válasz
Pancsermeste #9354 üzenetére
De panel.
-
Timyyy
őstag
Megpróbálom, annyit még meg tudnál mondani, hogy akkor a régióhoz milyen országot válasszak? Mert hiába állítom át ezt a PAL cuccot, ha olyan országot választottam, ahol más van mint amit alatta megadtam, akkor mindig visszaállítja, ezért nem volt jó Magyarország sem, és akkor ezekszerint hiába tettem Németországra, akkor most olyat kell keresni, ahol alapértelmezett a D/K.
Szerk.: átraktam PAL-D-re, ha a hifit felnyomtam max hangra, akkor a statikus zaj alatt nagyon halkan meghallottam a tv adás hangját, szóval ez még így mindig nem jó. Van egy PAL_N_COMBO nevű beállítás is, itt már elég volt félhangerő a hifire, hogy halljam az adás hangját, de még mindig nagyon gyenge és a statikus sípolás meg zaj is megmaradt mellette.
-
Timyyy
őstag
Nemtudom, hogy a select audio device menüben pl mit válasszak... de már végigpróbáltam és egyikkel se lett hang
Van egy "audio pin source" (fogalmam sincs mi ez), egy "AVStream analog audio capture", és egy "Realtek digital input" (alaplapi hangot használok, gondolom ez az). Gondoltam próba alapján az egyik csak jó lesz, de nem... most akkor vmi kábelkötözgetést szúrtam el, vagy mit? Bár azt is nehéz, mert 1 szál koax jön a tv-ből. -
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy MSI Digivox Mini Hybrid-et, usb-s. Koax megy bele a tv-ből (illetve nemtudom pontosan honnan is, mert van t-home-os boxom, de ha nem használom, tudok a tv-n analóg adást is nézni, de a szerelő azt mondta, úgy kötözgette be, hogy ha lesz tunerem, fogom tudni használni), elvileg ezzel nem lehet gond.
Telepítés oké, beállítgatok szépen mindent, csatornákat megkereste, tárolta, az egyik gond az, hogy bár kép van, hang az nincsen. A másik pedig az, hogy beállítottam neki, hogy PAL-B, save, és mire újra nézném a tv-t, visszateszi valami másikra ami elszínezi idióta színekre a képet... szóval hiába mentem el, mire benyomom a tv-t már megint rossz.
Hogyan tudok rá hangot varázsolni, és elmenteni vele azt, hogy PAL-B-t használjon? Ne ntsc-t vagy mi a tökömet, szivárvány színű tőle a kép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged