Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz cigam #8971 üzenetére

    Nekem úgy tűnik, a MinDigTV-matrica elnyerésével is összefüggésben van a dolog, és nem feltétlenül kell azt hackelni, csak célszerű tartózkodni frissítés letöltésétől az Antenna Hungária webhelyéről (vagy OTA), amíg a gyártó / forgalmazó webhelyéről elérhető a korlátozás nélküli verzió is. Még akkor is, ha utóbbi nem olyan friss. Ez persze főleg STB esetében járható út.

    Más jellegű eset, amikor egy AH-verzióban csak azért tiltották le a PVR-t, mert teszteletlen funkciónak tekintették, majd későbbi firmware-ben újból megjelent.

    TV-nél egyébként az a helyzet, hogy a TV mellett úgyis érdemes tartani egy DVB-T boxot, pusztán videómagnó célra. A független tuner így lehetővé teszi azt is, hogy egyik adót nézem, közben a háttérben egy másikat rögzítek pendrive-ra vagy merevlemezre.

    Miután átrendezték az adókat, most már nem lehet megtenni azt sem, hogy például nézem az m1 vagy m2-t, közben rögzítem az RTL Klubot (hogy azt később a reklámok átugrásával visszanézzem). Ezek eddig ugyanis közös multiplexen voltak, így egy készülék (egy tuner) megoldotta a kérdést. Most már ehhez is kettő kell. De egy ilyen kacat már 10 ezer körül kapható, és nagyon jól pótolja az öreg VHS-t, hiszen annál sokkal praktikusabb.

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák