Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- OLED TV topic
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- LED / LCD TV topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocske
csendes tag
Sziasztok!
Két éve vettem egy winfast dtv2000H plus hybrid kártyát, aminek mostanra értelme is lett, mivel van Gerecse tornyunk. Problémám win7 és xp alatt egyaránt akad az összes kép, hang. TSviewer szerint folyamatos 90% feletti jelem van. A szoftver, amivel próbálkozom: PVR2, illetve néztem a dvbDream illetve smartDVB programokat. Tapasztalatok:
pvr2-nél a kodek 2009-es, amit kiír, nem tudom hogy kéne változtatni
smartDVB befagy keresésénél
dvbDream (30 napos) akad, mint PVR2Legújabb divx fenn, mit rontok el?
Láttam a frekvenciak.hu-n http://www.frekvencia.hu/mpeg4hd-stbs.htm nincs meg a kártyám, csak a 2300H változat. Ennyi lenne, mondjak le róla, pocsék a kártyám?Hozzászólásokat keresgélek 2 napja, angolul, magyarul, nem találtam pont ilyet.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Google Pixel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest