Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Ez érdekes. Eddig mindig úgy indítottam, hogy a tuner rá volt dugva a gépre. Most csak indulás után kötöttem hozzá a géphez és megjelent a /dev/adapter0 benne négy nodedal: demux0, dvr0, frontend0, net0. (Arra sajnos nem emlékszem, hogy töröltem-e korábban az általam létrehozott áldvb eszközöket vagy most törlődtek)
A VLC is felismerte és elkezdett csatornák után kutakodni (viszont sajnos csak a kis antennám volt kéznél, ami nem sokat ér).
A kernel verziója: 2.6.32-21-generic (Lubuntu 10.04-en, az előbb rosszul emlékeztem , elnézést)
lsusb kimenete: Bus 001 Device 003: ID 07ca:0830 AVerMedia Technologies, Inc. (gondolom a többi nem érdekes)Köszönöm mindenkinek a segítséget
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest