Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
zhagyma
üzenetére
Köszi, de úgy tűnik még így sem voltam elég alapos
a napokban találtam meg azt a registry buherációt hozzá, amivel az alap driver / codec is 1080-as kimenetet ad, így már 32 bites win-en windows media centerrel is érdekes lehet, mert épp csak ennyi hiányzott ahhoz hogy jó legyen a dvb-t hd kép vele (sajna 32bites a codec amit telepít, így 64 bites wmc-vel nem elérhető). Bár olyan dvb progival ami tud külső codec-et használni szintén jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Tesla topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

a napokban találtam meg azt a registry buherációt hozzá, amivel az alap driver / codec is 1080-as kimenetet ad, így már 32 bites win-en windows media centerrel is érdekes lehet, mert épp csak ennyi hiányzott ahhoz hogy jó legyen a dvb-t hd kép vele (sajna 32bites a codec amit telepít, így 64 bites wmc-vel nem elérhető). Bár olyan dvb progival ami tud külső codec-et használni szintén jó lehet.