- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
"Merevlemez már kényelmetlenebb, forog a motor, esetleg soha nem áll le, akkor kapcsold ki, de akkor nem fog készenlétben figyelni, nekem legalábbis hamar elegem lett belőle."
Természetesen, ha már 128GB-os pen-eket adnának fillérekért, akkor ez így valóban kényelmesebb lenne. Aki nem akar 2 óránál több HD adást rögzíteni, annak is jó megoldás ez. De azért 1 óra HD adás az ölég kevéske és ha megnéztem, törölhetem is, mert több nem is fér rá.
Én 320GB-os 2,5"-os, táp nélküli hdd-t használok.
Hangja nincs, ha bekapcsolom a boxot, ez is bekapcsol, ha lekapcsolom, ez is lekapcsol. Ha időzítve vesz fel valamit, akkor is bemountolja a hdd-t, hozzá sem kell nyúlni. Be lehet állítani, hogy X idő után lekapcsoljon. Na ezt még nem próbáltam, de ez után valószínű már nem is vesz fel semmit, ha nyomom a REC-et, hisz már lekapcsolta. Nekem mindig megy a hdd, ha tévézek.
Tök úgy működik, mint a pendrive, nem is értem miért lett belőle eleged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jelszókezelők
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest