Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Nekem 3,5" tápos merevlemezek vannak, csak emiatt nem akartam 2,5"-os egységet vásárolni, nem is szoktam annyit felvenni, ami nem férne rá egy 4 vagy 8 gigás pendrive-ra. Visszanézés után pedig rögtön törlöm, vagy megy át a számítógépre, amiről szintén ki tudom tenni TV-re. Ha esetleg még nem volt idő visszanézni, akkor is mehet át a számítógépre, ha éppen helyet akarok csinálni a pendrive-on.
TV minden este 6-7 órát megy, nekem legalábbis nem lenne értelme folyamatosan járatni egy merevlemezt, amikor néha napokig vagy hetekig sem használom semmire. (Médialejátszóként sem használom a DVB-T vevőt.) De az viszont kényelmes és mára megszoktam, hogy ha hirtelen fel akarok venni valamit, akár a műsor miatt, akár egy rosszkor érkező telefonhívás miatt, akkor az gombnyomásra, azonnal működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest