Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Adott egy tv készülék amiben sajnos nem magyar szabványos tuner van, így az analóg adásnál csak kép van, hang nincs.
Elvileg ez a dvb tuner alkalmas erre, hogy az analóg tv kábelt fogadva scarton (sajnos csak scart van a tv-n) össze tudom kötni a TV-vel, így lenne kép+hang.
Nem kell semmi extra funkció, nézegettem a neten, de rengeteg USB-s tunert találtam, amire nincs szükségem.
Mit ajánlanátok (gyártmány típus), melyik a legolcsóbb megoldás, ami segítene az én problémámon?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Update 08.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest