Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
sittes79 #7897 üzenetére
" ... melyik képleképezőt válasszam? ..."
Nálam "System Default" van beállítva és így a "Microsoft DTV-DVD Videio decoder"-t használom (semmilyen video codec-t nem installáltam).
Megjegyzés: A Windows7 SP1 még nincs fenn. Page file = 0 / Superfetch = Off / és minden automatikusan induló "biz-basz" kigyomlálva / letitlva. Így erősen kiherélve egészen használható WIndows kerekedett ...
" ... Azt vettem észre, hogy a viewernek stabilabb,erősebb jel kell, mint más progiknak. ..."
Ez érdekes megfigyelés. Ha hibátlan a vett stream, akkor a jel erőssége mindegy. A VGA driver DXVA kezelése is okozhat kockásodást / szaggatást. Amennyiben nem dedikált memóriával rendelekező IGP van érdemes az allokált memória méretét is megnövelni ...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest