- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
upszilon #7591 üzenetére
Nálam van vele gond, igen, de azzal is amit használok, de megvagyok vele, amúgy hálás progi, nekem tökre megfelel.
A gondom az újjal, hogy ha a schedule-re rámegyek, beállítom mit, mikor vegyen fel, mit csináljon utána, stb, majd mikor kattintanék az OK gombra, akkor semmi. Ezerszer kattintok az OK-n és semmi, nem okézza le, nincs hibaüzenet, stb. A régebbi verziót visszatettem és szépen működik.
Egy bug zavar, de az is csak a monitor védelme miatt, hogy a disable screensaver teljen mindegy neki, hogy pipa vagy nem, mindig ki van kapcsolva a SS, tehát ha 5 órát megy a progi, akkor 5 óráig nem kapcsol ki a monitor, pedig 10 percre be van állítva. Ha nem megy a smartdvb, akkor persze kikapcsol.Avidemuxot még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hálózati / IP kamera
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest