- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
Hm. Elugrottam a piros-fekete MM-ba, hogy vegyek egy antennát, mert nem voltam elégedett a kis alcor USB tuner saját kis botantennájával. A STRONG SRT ANT 12-re esett a választásom. Közben rájöttem, hogy ha a szegedi Füvészkertnél van az az antenna ami nekem kell, az ugyan távolságra is, meg pozícióra is jó lenne, a nappali ablakával szinte pont szemben van - ha nem vesszük azt az ~50 db panelházat, ami köztem és az adó között van, de az antenna megvásárlása és a Splash player installja után még mindig elégedetlen vagyok. A splash player DiBcom BDA Digital tunerként ismeri fel az alcor DTV HS usb tunert, és az antenna csatlakoztatását követően folyamatos 76-80 (%-os?) jelerősségnél nem volt hajlandó egyetlen csatornát sem felismerni, sehol, nemhogy a 786 Mhz környékén.
Ez eddig bukta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- VR topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest