Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
Darahian #7484 üzenetére
Nem tudom, Te hol laksz, én az Algyői út végén a Shell kúttól nem messze. Kertes házban lakom, a padláson, a cserepek alatt a födémtől kb 50 cm magasságban egy itt leírt koaxcsupaszítós módszerrel, 2 perc alatt gyártott kókány antennám ven feltéve, és rendben jön, igaz az irány még kb 45°-ban nem jó, de megy vele. Az irány se jó, nem hinném, hogy házak se lennének köztem s a torony között, plusz valószínű nálad messzebb is vagyok. Nálad más gond lesz. Tedd fel a vlc playert vagy a dvb dream 1.4i.t..
-
nfsu17
veterán
válasz
Darahian #7426 üzenetére
Ne add fel.
Forgasd ide-oda, tedd-vedd, nekem az sem mindegy, hogy a mostani helyzetben van-e, vagy 3cm-rel arrébb, ahol máris gyengébb a jel. Mondjuk nekem leadtek "keksz" van, de ezt is kellett vagy hetekig tologatnom, míg egy helyet találtam az asztalom körül, ahol jó.
A tescosat én is meg akartam venni, persze nem találtam sehol. Amúgy az olyan olcsó, hogy ha megy a szekrény aljába, mert nem vált be, még az sem nagy pénzkidobás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest