Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Érdekes, hogy a szobám egyik fala és a járólapos padló találkozásánál kifeszített szimmetrikus vezetékkel jön a legjobb térerő (33%-os). Ennél egy fikarcnyival sem tudok többet kihozni semmiféle antennával. (Pedig egy Yagival vagy 4 órán át próbálkoztam.) Legalább-is a szobán belül. Sajnos ez nem elég. Néha szétesik a kép. Vajon hogyan lehetne ezen még erősíteni? Most nem erősítőre gondolok, hanem mondjuk a kábel alakjára, méreteire, stb. Van valakinek ilyen "szoba-madzagos" tapasztalata?
(#7191) staker: Nekem az erősítősök nem jöttek be. Kétféle szobai rősítőssel próbálkoztam eddig. Az igaz, hogy megnövelik a jelszintet, de megnövelik csökken a jel/zaj viszony, így nálam hamarabb szétesett a kép. Persze én nem vagyok antennás szagember. Lehet más erősítővel meg jó lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő