- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TV antenna és jelerősítés
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
A h264tscutter simán vágja a több audios folyamokat. Most vettem fel m2-ről, video+mp2+ac3+ttx. Beolvasta, vágta, lejátszáskor ott van mind2 audio. Ettől függetlenül volt már, hogy elszállt a progi, valószínű hibás résznél száll el, amit akár szabad szemmel észre sem veszel, de mondjuk tsdoctor meg kiszúrja.
Az ac3-at érdemes meghagyni, de nagy jelentősége nincs, nem 5.1 egyik sem, így nagy különbség nincs köztük. Mp2 amúgy az, nem mp3.
VLC-vel lehet még teljes muxot felvenni, ha vki akarná.
Én SmartDVB-vel veszek fel és itt is kitudom választani a hangsávokat. Még az LCD tévénken is. Ott az ac3 kicsit hangosabb, szgépen meg halkabb.
A tsdoctor jó cucc, csak 30 napos, az meggyógyítja a felvételt, meg vágni is lehet vele, bár én még nem jöttem rá hogy, de úgyis lejárt, nem tudom feltenni újra. Lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- TV antenna és jelerősítés
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest