Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- E-book olvasók
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
Leadtek DVB Dongle H második felvonás.
Budapest felé utazva már kíváncsi voltam, hogy a DVB-T vétellel mi újság.
Siófoknál még óvatos duhaj voltam, nem is számítottam Kabhegyre, és nem is találtam meg.
Budapestre közeledve viszont már sikerült egyre sűrűbben foszlányokat találni a Széchenyi hegyről, ami szerintem nem volt rossz tőle, miután mozgó autóból próbálkoztam, a hozzá adott hihetetlen méretű és alakú antennával, továbbá most talán csökkent adóteljesítménnyel a rekonstrukció miatt.
Visszafelé úton a vonatból egész sokáig jött a jel, folyamatos vétel csak álló helyzetben volt, de ott tökéletes. Meglepő módon egészen Százhalombattáig tudtam egy-egy foszlányt elcsípni, ami szerintem igen jó volt.
Meglepetés volt, hogy még Bp belterületén próbáltam néha analóg üzemmódba átlépni, hogy összehasonlítsam az analóg vétellel, szinte teljesen nézhetetlen volt a mozgás miatt. Amire jó volt, hogy az antenna irányítását, pozícióját egészen jól sikerült beállítanom.Úgy tűnik valóban igaz lehet, hogy kisebb adóteljesítménnyel is lehet digitálisan jelet megfelelően átvinni.
Ami hiányzott, a WinFast-on nem találtam semmi olyan kijelzést, ami alapján jobban be lehetett volna az antennát állítani.
Összességében nagyon tetszik, és köszönöm BZoley-nek, az infókat, most már nyugodtan merem én is ajánlani mindenkinek az eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Dell Precision 7710,17.3,FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M3000M 4GB VGA,WIN11
- Apple Watch S9 45mm Midnight Cellular, extra szíjakkal, 98% akkuval
- Dali Oberon 5
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann