Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
lorenzen
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem maradok a Cinergy PCI C HD megoldásnál, valahogy csak sikerül majd barkácsolnom egy low profile fémet a kártyához (remélem). Ebben tudnátok esetleg segíteni? Mert a kártya low profile, csak nem jár hozzá fém.
Ehhez a kártyához kapható egy CL modul, ami ha jól tévedek, akkor a kódolt adások vételére szolgál. Nem teljesen értem, hogy ez hogyan működik, pl. kódolt adásnál. Mert azt már értem, hogy nem elég csak a kártya, valami más is kell
(CAM?) Persze az egész nem biztos, hogy sokat ér, ha az STB-hez köti a Digi a kártyát (ezt nem lehet megkerülni vagy kérni tőlük, hogy ne tegyék)?Mennyire esélyes, hogy a DIGI kábelen áttérne a kódolt adásra? Mert ha nagyon és a közeljövőben, akkor lehet fölösleges erőltetnem a DVB-C kártyát?
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videó stream letöltése
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(CAM?) Persze az egész nem biztos, hogy sokat ér, ha az STB-hez köti a Digi a kártyát (ezt nem lehet megkerülni vagy kérni tőlük, hogy ne tegyék)?
wassermann