Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Hogyan kapcsoltad ki az erősítőt?
Ha nem adsz rá tápfeszt, akkor szerintem egyszerűen nem működik az erősítő és nincs is kimenőjel (nem engedi át az antenna jelet).
Lehet, nem tudom, elvileg meg lehet oldani, hogy, ha nincs tápfesz, akkor továbbengedi a jelet, ha van, akkor az erősítőre küldi, ez hasznos lenne olyan típusnál, aminél az erősítés nem szabályozható. Januárban a Tesco-ból vett hálós DVB-T vevőnél lehetett szabályozni az erősítést, azzal hasonló volt a tapasztalat. MIndenesetre valami kimenőjelnek jönnie kellett, mert volt kép. De 20 dB erősítéssel kb. ugyanazt a jelszintet hozta, mint a másik, erősítő nélküli. Esetleg arra van ötleted, hogy hogyan lehet ennél a típusnál (Signal A6030) szabályozni az erősítést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha nem adsz rá tápfeszt, akkor szerintem egyszerűen nem működik az erősítő és nincs is kimenőjel (nem engedi át az antenna jelet).