Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz #65675776 #6033 üzenetére

    - azaz fagy, nem alkalmas tv nézésre dxva mellett (na az már egy előrelépés hogy csak hd-ban fagy)

    - kezelőfelület

    ezt már kibeszéltük másik topicban is, ha jól emlékszem erre az a válaszod, hogy keret nélküli módban használod. Ez a fél ablak lemarad dolog alapvető programozási hiba, könnyen javítható lenne.

    - chipset problémát is kibeszéltük már, a gyártónak ismernie kellett ezt a problémát, amikor a vista megjelenése után kiadott kártyáinál több típus is ezt a chipsetet tartalmazza. A leadtek sara ha nincs hozzá jól működő driver, neki kell ezt biztosítani, ha árulja. Tényleg nem mindig 100% a procihasználat: windows indítása után, ha semmilyen evr-t használó progit nem indítunk a pvr2 előtt, akkor néééha sikerül értemles szinten maradnia. Ez nem normális működés. Ez driver hiba, mivel a Microsoft leírása alapján néhány % teljesítményvesztést jelent maximum a win2000-ben megjelent lehetőségek használata. De virtualizációt támogató processzorral ez teljesítményvesztés nélkül is megoldható.

    Nem kell third party programokat támogatni, ott a bda specifikáció, azon át kell tudnia kommunikálni... ezt meg is teszi... az más kérdés, hogy driver bug miatt hajlamos hibázni, ahogy saját programjával is megesik (bár valóban ritkábban).

    Örvendetes, hogy a leadtek maga is fejleszt tv néző programot és nem mástól vesz ilyen licenszet, de ez nem mentség semmire. Ahogy az sem éppen hízelgő, hogy a többi gyártó szoftverkörítése még rosszabb. Én örülnék a legjobban, ha szopás nélkül tudnám használni a megvásárolt kártyámat. Elküldtem nekik a problémák listáját és a lehetséges megoldásokról információkat (google sokat segített), ha lesz fejlemény beszámolok róla.

    (#6040) premete: linux alá sem sikerült belőni a pinnacle-t? Nem lehet, hogy valamelyik driver elcseszte a firmware-t rajta? Linux alatt és elvileg win alatti driver is feltölti az eszközre a firmware-t inicializáláskor (ha jól értettem a működésüket)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák