Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezen a Leadtek Dongle Gold-on agyalok én is, meg néztem még az Asus U3100 Mini-jét is, bár az annyira nem győzött meg.
Azt nem tudom, hogy sebességben kb. mennyit vesztek az USB-s tunerrel a PCI-osokkal szemben? A gépem elég erős, úgyhogy inkább csak az USB2.0 sebessége lenne szűk keresztmetszet. A Dongle Gold-ról meg olvastam, hogy szoftvere még nem nagyon csípi a 64bit-es win7-et meg a dxva-t, ez mennyiben okozhat problémát? Jah, még valami, ezeken a kütyükön milyen csatlakozó van, szabványos mind, vagy kell piszmogni átalakítókkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann