Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezen a Leadtek Dongle Gold-on agyalok én is, meg néztem még az Asus U3100 Mini-jét is, bár az annyira nem győzött meg.
Azt nem tudom, hogy sebességben kb. mennyit vesztek az USB-s tunerrel a PCI-osokkal szemben? A gépem elég erős, úgyhogy inkább csak az USB2.0 sebessége lenne szűk keresztmetszet. A Dongle Gold-ról meg olvastam, hogy szoftvere még nem nagyon csípi a 64bit-es win7-et meg a dxva-t, ez mennyiben okozhat problémát? Jah, még valami, ezeken a kütyükön milyen csatlakozó van, szabványos mind, vagy kell piszmogni átalakítókkal? -
Hát pont ez a bökkenő, hogy hiába 5. emelet, (kb. 15m) a Széchényi-hegy és a Száva utca irányában is betakarnak egy picit háztetők, meg a szomszéd erkélye, tehát szabad szemmel nem látok rá egyikre se. Pedig amúgy simán jó helyen lennék, csak a lakás fekvése meg a környező - szintén magas - házak miatt mégse olyan jó. Pont ezért nem tudom, hogy megpróbálkozzak egy sima szobaantennával vagy érdemesebb rögtön tetőantennát vennem? És akkor még ott van a tuner kérdése is: usb, PCI-E kártya, esetleg külső kártya? Szóval totál tanácstalan vagyok egyelőre. De akkor közelítsük meg másik szemszögből, mi az a full kombó amit úgy 10-20ezerből ki tudnék most hozni?
-
Üdv!
Milyen tuner+antenna kombót ajánlanátok az adatlapomon szereplő konfighoz, hogy tudjam nézni a fociVB-t HD-ben? A helyszín: Budapest, Ferencváros, Tetőtér, Dél-nyugati fekvés, gép az ablakhoz közel!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Gitáros topic
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest