Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
#65675776 #5348 üzenetére
"Emellett ugye csak teljes képernyőn működik, ami szerintem hátrány"
Szerintem ezt már javították mert nálam nem csak fullscreenben működik.
Amúgy az általad említett problémák lehet, hogy valósak, de az én tévézési szokásaimat nézve lényegtelenek.
Egyrészt én csak azért ruháztam be DVB-T tunerbe, és antennába, hogy a VB-t jó minőségben tudjam nézni.
Ebből már sejthető hogy én TV-ben általában kizárólag sportműsorokat szoktam nézni."Nehogy azt mond már, hogy nincs ~4200HUF-od egy eredeti sw-re?"
Hogyne lenne, de nekem tökéletesen megfelel a TM arra hogy bekapcsoljam, ráklikkelek az m1-re, megnézem a meccset, majd kikapcsolom
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az MSI Digivox és a TM párosítás a legjobb, csak annyit, hogy az én igényeimnek megfelel. Egyébként én azért vettem ezt, mert besétáltam a legközelebbi számtechboltba, ez volt nekik raktáron 6900-ért, és így nem kellett rá várnom + postaköltség sem volt. Ha netről rendeltem volna akkor én inkább Leadteket vettem volna, de számomra ez is 100%ig megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest