Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
üzenetére
"Emellett ugye csak teljes képernyőn működik, ami szerintem hátrány"
Szerintem ezt már javították mert nálam nem csak fullscreenben működik.
Amúgy az általad említett problémák lehet, hogy valósak, de az én tévézési szokásaimat nézve lényegtelenek.
Egyrészt én csak azért ruháztam be DVB-T tunerbe, és antennába, hogy a VB-t jó minőségben tudjam nézni.
Ebből már sejthető hogy én TV-ben általában kizárólag sportműsorokat szoktam nézni."Nehogy azt mond már, hogy nincs ~4200HUF-od egy eredeti sw-re?"
Hogyne lenne, de nekem tökéletesen megfelel a TM arra hogy bekapcsoljam, ráklikkelek az m1-re, megnézem a meccset, majd kikapcsolom

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az MSI Digivox és a TM párosítás a legjobb, csak annyit, hogy az én igényeimnek megfelel. Egyébként én azért vettem ezt, mert besétáltam a legközelebbi számtechboltba, ez volt nekik raktáron 6900-ért, és így nem kellett rá várnom + postaköltség sem volt. Ha netről rendeltem volna akkor én inkább Leadteket vettem volna, de számomra ez is 100%ig megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- Unihertz Titan 2, QWERTY billentyűzet, Android 15 - ÚJ!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann