Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
válasz
Virág et.
üzenetére
(#5279) Virág et.
Keress 1080i felvételt. Lehetőleg olyat, ami a MindigTVről származik. Azzal tesztelheted a legbiztosabban. (Én lefedettségen kívül lakom.) Nagyobb processzorigénye lehet a váltósoros megjelenítés miatt.(#5278) SzaboZE
Látom dvb-c-vel nem foglalkozik senki
Ez a DVB rendszer viszonylag probléma mentes. Ha visszalapozol egy kicsit, néhány vevőegységről is találsz információkat.milyen lehetőségek vannak a Mindig TV extra vételére pc-s tunerrel? Szoftveres dekóder kell vagy létezik hardveres kiegészítő?
Hivatalos megoldás:
DVB-T vevőegység + modulfogadó + CI modul + kártya. (Kicsit drága ebben a formában.)Létezik alternatíva, vevőegység + kártyaolvasó + kártya + szoftver. (Ez olcsó megoldás, de nincs még bejáratott megoldás.)
Néhány hozzászólást visszaolvasva találsz több információt.(#5280) atesss
Csak a szolgáltatók néha nem szeretik ezt a módszert, de úgy tudom "megtűrik".Egyre kevésbé. Németországban tiltólistán van az egyik alapvetően szükséges szoftvereleme.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Spórolós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Futás, futópályák
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann