- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Ugye van ez a SmartDVB program.
Sokan használják, sokan szeretik, ingyenes, és tudja azt amit kell (oké, van akinek semmi sem elég jó).
Mindenki elégedett?
Senki nem tapasztalt még semmi "furát"?Én (eddig) nagyon szerettem, számomra megfelelő kis program.
DE észre vettem valamit, amit ebben a topikban szóvá is tettem.
Kérném, hogy sokan nézzétek meg az említett linkeket és mondjatok véleményt. Érdemes vele foglalkozni? Nem? Figyelmen kívül lehet hagyni?
Aki nem akar rögtön a linkre menni, annak röviden.
A Virustotal.com elemzése szerint, mely 40 vírusirtó motor által vizsgál adott fájlt, szerinte elég "erősen" vírusos/fertőzött a program genpix.dev fájlja. Ami nélkül sajnos a program nem megy, tehát szerves részre.
De ha még ez sem elég, a SetupRelease.msi telepítő is "érdekes".Bővebben a linkeken.
Ha csak pánikot keltettem, akkor elnézést, de úgy érzem, hogy egy megbízható programnak nem szabadna egyetlen egy víruskereső motorban sem találatot találnia, azaz a megnyugtató eredmény 0/40 lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest