Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Ugye van ez a SmartDVB program.
Sokan használják, sokan szeretik, ingyenes, és tudja azt amit kell (oké, van akinek semmi sem elég jó).
Mindenki elégedett?
Senki nem tapasztalt még semmi "furát"?Én (eddig) nagyon szerettem, számomra megfelelő kis program.
DE észre vettem valamit, amit ebben a topikban szóvá is tettem.
Kérném, hogy sokan nézzétek meg az említett linkeket és mondjatok véleményt. Érdemes vele foglalkozni? Nem? Figyelmen kívül lehet hagyni?
Aki nem akar rögtön a linkre menni, annak röviden.
A Virustotal.com elemzése szerint, mely 40 vírusirtó motor által vizsgál adott fájlt, szerinte elég "erősen" vírusos/fertőzött a program genpix.dev fájlja. Ami nélkül sajnos a program nem megy, tehát szerves részre.
De ha még ez sem elég, a SetupRelease.msi telepítő is "érdekes".Bővebben a linkeken.
Ha csak pánikot keltettem, akkor elnézést, de úgy érzem, hogy egy megbízható programnak nem szabadna egyetlen egy víruskereső motorban sem találatot találnia, azaz a megnyugtató eredmény 0/40 lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest