Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Ugye van ez a SmartDVB program.
Sokan használják, sokan szeretik, ingyenes, és tudja azt amit kell (oké, van akinek semmi sem elég jó).
Mindenki elégedett?
Senki nem tapasztalt még semmi "furát"?Én (eddig) nagyon szerettem, számomra megfelelő kis program.
DE észre vettem valamit, amit ebben a topikban szóvá is tettem.
Kérném, hogy sokan nézzétek meg az említett linkeket és mondjatok véleményt. Érdemes vele foglalkozni? Nem? Figyelmen kívül lehet hagyni?
Aki nem akar rögtön a linkre menni, annak röviden.
A Virustotal.com elemzése szerint, mely 40 vírusirtó motor által vizsgál adott fájlt, szerinte elég "erősen" vírusos/fertőzött a program genpix.dev fájlja. Ami nélkül sajnos a program nem megy, tehát szerves részre.
De ha még ez sem elég, a SetupRelease.msi telepítő is "érdekes".Bővebben a linkeken.

Ha csak pánikot keltettem, akkor elnézést, de úgy érzem, hogy egy megbízható programnak nem szabadna egyetlen egy víruskereső motorban sem találatot találnia, azaz a megnyugtató eredmény 0/40 lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G DS 8+128GB, fekete
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann