Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
zhagyma #4116 üzenetére
Eddig azt hiszem megértettem a dolgokat. Most picit visszamennék alacsonyabb szintre. A dipól antenna viselkedését tapasztalati úton már azt hiszem értem, az még egyszerű.
De adott egy bonyolultabb antenna, mint pl.: ez: [link] Namost ha egyszerűen nézem, márpedig nem jól teszem, akkor azt látom, hogy a kis csokornyakkendő rajta elektronikusan el van választva a teljes váztól, első pálcáktól és a hátsó reflektortól. Minden utóbbi rész "elektronikusan érintkezik", míg a kis csokornyakkendő a többivel nem érintkezve rá van kötve az antenna vezetékre.
A kérdésem: hogy működik ez a rendszer?
A csokornyakkendő a dipólus helyett van, vagy egy speciális esete, az veszi a jelet. A hátsó reflektorok tulajdonképpen árnyékolnak hátulról, és az elölről jövő jeleket picit visszaverik. És akkor a többi rész mi?
Nekem ez még homály...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest