Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Szia!
Gondolom ez lehet. Ilyen hibaüzenet több okból is előfordulhat. Némi segítség:
A "triple-mode" tunerek esetén a BDA driver 3 szeparált interface-t biztosít (Analóg / DVB-T / DVB-C) a programok számára a vevővel való kommunikációra. Az újabb driverek ezt a megoldást támogatják, de létezik egy régebbi metódus is, amikor a vevő DVB-C része a DVB-T interface-n keresztül érhető el. Ebben az esetben 2 interface-t biztosít a driver (Analóg / DVB ). Ezek az interface-k a DVBViewer -> Settings -> Options -> Hardware -> Device listbox-ban kerülnek kilistázásra. Amennyiben az interface nevéből nem derül ki a támogatott DVB szabvány, akkor rákattintasz egyre és a tuner type mezőben megjelenik az interface által támogatott szabvány (Terrestrial = DVB-T / Cable = DVB-C). Az Én esetemben a régi típusú interface-t támogató driverrel tudtam a DVB-C-t elérni. A 3 interface-s driver esetén hasonló anomáliákat tapasztaltam, mint Te, de gondolom ez gyártó / driver függő.
Nekem a "direct tuning" bejelölése / törlése semmilyen változást sem okoz az eszköz kezelésében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest