Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Szia!
Gondolom ez lehet. Ilyen hibaüzenet több okból is előfordulhat. Némi segítség:
A "triple-mode" tunerek esetén a BDA driver 3 szeparált interface-t biztosít (Analóg / DVB-T / DVB-C) a programok számára a vevővel való kommunikációra. Az újabb driverek ezt a megoldást támogatják, de létezik egy régebbi metódus is, amikor a vevő DVB-C része a DVB-T interface-n keresztül érhető el. Ebben az esetben 2 interface-t biztosít a driver (Analóg / DVB ). Ezek az interface-k a DVBViewer -> Settings -> Options -> Hardware -> Device listbox-ban kerülnek kilistázásra. Amennyiben az interface nevéből nem derül ki a támogatott DVB szabvány, akkor rákattintasz egyre és a tuner type mezőben megjelenik az interface által támogatott szabvány (Terrestrial = DVB-T / Cable = DVB-C). Az Én esetemben a régi típusú interface-t támogató driverrel tudtam a DVB-C-t elérni. A 3 interface-s driver esetén hasonló anomáliákat tapasztaltam, mint Te, de gondolom ez gyártó / driver függő.
Nekem a "direct tuning" bejelölése / törlése semmilyen változást sem okoz az eszköz kezelésében.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann