- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Felkeltette az érdeklődésemet a MindigTV, sajnos még nem elérhető, de már nem kell sokat várnom. Elkezdtem a téma elolvasását, még van néhány nyitott kérdés, amit remélhetőleg sikerül megfejtenem, mire a téma végére érek. Első körben kinéztem:
- egy TV tunert: Leadtek PxDTV2300 H;
- egy kültéri antenna adott - lepke -, viszont amióta átálltunk kábelTV-re (nagyjából 8 éve), nem használtuk, felújításra vár, vagy pedig lecserélném egy hasonló UHF antennára: [link] - természetesen túlfeszültséglevezetéssel együtt.Nagyjából itt tartok az elképzelésemmel, hamarosan kiderül mire lesz elég. Alapjában véve szerencsés vagyok, kvázi közvetlen rálátásom van a TV toronyra, ami légvonalban nincs 10km.
Nem találtam még információt arról, hogy várható-e a közeljövőben újabb csatornák bevonása a MindigTV keretei közé?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest