Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Felkeltette az érdeklődésemet a MindigTV, sajnos még nem elérhető, de már nem kell sokat várnom. Elkezdtem a téma elolvasását, még van néhány nyitott kérdés, amit remélhetőleg sikerül megfejtenem, mire a téma végére érek. Első körben kinéztem:
- egy TV tunert: Leadtek PxDTV2300 H;
- egy kültéri antenna adott - lepke -, viszont amióta átálltunk kábelTV-re (nagyjából 8 éve), nem használtuk, felújításra vár, vagy pedig lecserélném egy hasonló UHF antennára: [link] - természetesen túlfeszültséglevezetéssel együtt.Nagyjából itt tartok az elképzelésemmel, hamarosan kiderül mire lesz elég. Alapjában véve szerencsés vagyok, kvázi közvetlen rálátásom van a TV toronyra, ami légvonalban nincs 10km.
Nem találtam még információt arról, hogy várható-e a közeljövőben újabb csatornák bevonása a MindigTV keretei közé?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Xonar U7 USB 7.1 hangkártya
- HP Elitebook 850 - i5 proci / 16gb memória/ 500gb m2 SSD
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- MSI Cubi NUC 1M Intel Core 7 150U 16GB DDR5 512 NVMe SSD 2x2.5GBE LAN Wifi 7 Win 11 Pro garancia
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann