Új hozzászólás Aktív témák
-
Csádám
tag
Hali!
Sikerült szereznem egy Leadtek DTV Dongle H-t. Összeraktam, leraktam a kis téglalap-antennáját random az asztalra, bejött minden. Aztán elkezdtem keresni a jelet rendesen TSReaderrel, azóta nem jó. kb 2x sikerült eltalálni 100% minőséget, de hozzáértem, visszaesett 20%ra. Ablakból látszik a Száva utcai torony, bár a Duna másik oldalán van. 746Mhz-es csatornákat gond nélkül megtalálja, kb akárhogy van lerakva, 802-eseket viszont nem. Másik: van egy erősítős szobaantennám, nem tudok vele jobb jelet fogni, mint a kicsivel, akárhogy próbálom. Mégegy dolog: van kb 3m 75ohmos koax kábel, ha azzal van hosszabbítva, akkor egyikkel sincs semmi jel. Milyen antennát vegyek? Vagy csak egy rendes koax kéne és működne a kicsivel is? Haver laptopa épített (hp) DVB-T tunerje a "bot"antennával tökéletesen vett ebben a szobában mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- OTP Bank topic
- E-book olvasók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest