Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
wwenigma #2785 üzenetére
Lehet, hogy jó az ára, de nem szálítható.(nicht lieferbar) Vagyis nincs nekik. Eléggé új a cucc. Fél év múlva lehet, hogy itthon is kapható lesz 10 körül. Nekem most kell! Elegem van a DVB-T ből. Hol van rendes adás hol, nincs. A tetőre kéne másznom forgatni az antennát. Az én tunerem 80% jelszinttel nem megy semmire. A két kódolt adónak mindig magas a jelszintje. Ott már nem szórakozniak.
Tetőantennám van a város közepén és látja az adót. Széchenyi hegy. Gyanítom, hogy az adás nem onnan jön, hanem a Száva utcából. Bitang nagy lepkeantennáról van szó amit még a régi TV antennánk helyére szereltem. Akkora jelnek kéne lennie,hogy a tunert lelökje az asztalról
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest