Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Én az eddigi 10kW-ot sem igazán hiszem el a 62-es csatira, de a mások által tippelt mostani 1,5kW már hihetőbbnek tűnik. Ez azt eredményezi nálam, hogy az ablakba kirakott erősítős antennával sem tudom befogni...
55-ös csati 80% körüli minőségben jön, épphogy nézhető.
Ha nem volna 128kbit-es MP2 az MTV hangja, még talán el is hinném, hogy nem szándékosan butítják le az adás(ok) minőségét... Ez olyan mint a népmesében: sugároznak is, meg nem is...
A törvényi előírásoknak megfelelnek, a sugárzási díjat beszedik (bár egyelőre csak a Duna csatit tudták becsalizni), az hogy mi nem tudjuk nézni az adást, már nem az ő hibájuk...
Mondjuk rajtam talán az segítene, ha a Hármashatár-hegyen is beindítanák az adót.
De a mostani helyzet az, hogy egyelőre feladom a DVB-T-vel való kisérletezgetést. Már beleöltem vagy 20 ezer forintot, meg csomó időt, a végén meg nem tudok mit nézni rajta. Úgyhogy üzenem az AH-nak és az NHH-nak, hogy gyasgem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest