- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #20157 üzenetére
nekem anno a régi raspberry pi-kkel volt bajom, azokon ha egy lassú (smartcard reader) és gyors (tv tuner) usb módot használó eszközöket kevertünk, akkor hajlamos volt lefagyni az usb-je. Ezért a kártyaolvasó megkapta az egyik pi1-et és így nem akadt össze a tunerrel. Nem tudom az újabbakkal van -e hasonló baj, lehet a régin is javították.
Pécén nem kéne ilyen gond legyen. Ha a dvbapi problémás, akkor lehet próbálni másik protokollt használni a kártyaolvasó és a tvheadend közt. Nekem oscam kezelte a kártyaolvasót. Abban newcamd protokollal használtam legtöbbet, de azt hiszem tudott működni dvbapival is.
A kártyaolvasónak csak annyit kellett tudnia, hogy linux támogassa (pivel alapból, mert arm-ra nem volt más driver, pécére telepítős driver is jó volt). Mivel itt nem egy pici mikrokontroller kezeli a dekódolást, hanem az oscam, ezért nem volt abban sem limit, hogy hány csatornát nézek / rögzítek egyszerre.
Meg régebben volt egyik fórumtárs aki nassal akarta összehozni és ott a konténerben futtatás meg hasonlók miatt azt hiszem valamit külön kellett tenni, talán akártyaolvasót kellett egy kis raspire kiraknia, mert ahhoz nem volt működő szoftver a nasra.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED monitor topik
- Napelem
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Anime filmek és sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest