Új hozzászólás Aktív témák
-
JTAGSHOP
csendes tag
Sziasztok, összeraktam én is egy tvheadend szervert ubuntu alatt, 2db xbox one usb tunert használok dvbt2 Mindigtv adással.
A problémám, hogy 5-6 csatornán hibáim vannak (kodi alatt nézem az adást androidos boxon):
vagy fekete marad a kép (mintha a tuner nem venné a jelet) vagy néma lesz az adás ezeken vagy a kép darabos.
Ha elkapcsolok és vissza akkor általában jó az adás megint.
Eléggé zavaró de ez csak a dvbt2-es csatornákon jön elő, a pécsi toronyból veszem a jelet, például a FILM+ mindig hibás első odakapcsolásra.
A jelszintem 80% felett van minden muxon, mindkét usb xbox tunerrel ez a gondom, már 2 különböző pc-n is próbáltam.
Számítógépen VLC-vel nézve a streamet a 9981 porton semmi gondom sincs.
Csak a 9982-es htsp esetén jön elő a hiba.
Gondolom a protokollal van valami vagy kodek beállítással.
Mit próbáljak meg, tanácstalan vagyok... érdemes-e valahogy átkonvertálni más adatfolyamba illetve távolról smart tévén hogyan lehetne elérnem a szervert, hogy nézhessem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest