- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó hírem van! Az AlexanderS féle tbsecp3 driver végre kezeli a saa716x alapú TBS-6221 kártyámat, csak a tbs-firmware aur csomagot kellett még felrakni mellé. Ennek a drivernek a hivatalos opensource tbs driverhez képest az az előnye hogy nem igényel teljes v4l media tree újrafordítást, így jelentős fordítási idő spórolható meg. Az aur ban van a tbsecp3-nak dkms verziója, amit a fejlesztő AlexanderS tart karban, én nem ezt raktam fel mert nem szeretem a dkms-t, hanem a fejlesztő git oldaláról
szedtem le és fordítottam(nem tart sokáig), a telepítés során ssl hibákat adott(aláíratlan modulok, linuxon mióta kötelező aláírni?) de újraindítás után működik a driver!
Aki sokallja a hivatalos opensource driver buildelési idejét az megpróbálkozhat a tbsecp3-alMint ahogy a tapasztalatom mutatja bővült a támogatott kártyák köre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest