Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1977
csendes tag
válasz
Krisz1977
üzenetére
Nos megkérdeztem egy illetékest (aki anno magasabb rangú híradó tiszt volt, közel a "tűzhöz" és civilben amúgy távközlési mérnök) erről a csatornakiosztás dologról és azt mondta, hogy a hadsereg számára a 100-150 MHz-es frekvenciasáv volt fenntartva és ő nem tud olyanról, hogy az UHF-sávon bármelyik csatorna is hadászati vagy egyéb célokra le lett volna foglalva. De ettől még persze előfordulhatott, csak annak már a titok a köbön kategóriába kellett tartoznia.
Viszont új fejlemény: felszereltem az új tetőantennámat (ilyet: [link] ) és abszolút hanyag beállítás + nagyon hosszú, nagy veszteségű kábelezés + egy régi szatelit switch után van 68% jelem és 95% minőségem, méghozzá stabilan! Nincs ingadozás egy százalék sem! A kép pedig tökéletes, nem kockás, nem pixeles. Pedig több "hegy" takarásában vagyok Csopakon, Kab-hegytől 22,6km-re légvonalban. A MinDigTV honlap szerint nálunk nincs is vételi lehetőség!!!
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy ha felújítom és optimalizálom a kábelezést és a műholdvevő rendszeremet, akkor meddig fog emelkedni a jelszint, mert most ott veszik el a régi kábelekben és eszközökben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann