Hirdetés
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
DaeMonS
üzenetére
Ubuntu 14.10 minimal szerver 3.19 RC5-ös kernellel sem támogatta, megkapta GIT-ből a media_build-et, így már kernel oldalról rendben volt, Tvheadend stable csak a DVB-T részét látta, unstable-re váltva rendben látszik a két eszköz, beállításhoz pilóta vizsga kell
, Win 8.1 alatt dvbviewer-rel dvb-t működött, dvb-c-re állítva keresést indítva kék halál, szerintem a wines driver nem támogatja csak a T-s működést. Aztán sikerült az Ubuntu alatt összehozni a DVB-T-t, KODI kliensben tudtam nézni az infó csatornát (azon a mux-on ami bejött, ez volt az egyetlen kódolás nélküli adó), majd az itt szerzett tapasztalatokkal sikerült a DVB-C-t is behozni, TARR kft-s előfizetésem van, csak internetre, de két multiplex jön az ingyenes adókkal. Egy probléma van még, csatorna váltáskor vagy indításkor körülbelül minden negyedik alkalomra müködik, amúgy meg zöld széteső kép, vagy el se indul, esetleg megfagy a kodi. Ilyennel úgy néz ki más is találkozott, megoldásokkal még nem próbálkoztam, lehet csak késleltetni kell a csatorna váltást.Innen rendeltem darabját 22,50$-ért, plusz a postaköltség meg áfa meg a DHL vámolási költséggel együtt összesen 32000Ft (jajj) körül volt a három darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, Win 8.1 alatt dvbviewer-rel dvb-t működött, dvb-c-re állítva keresést indítva kék halál, szerintem a wines driver nem támogatja csak a T-s működést. Aztán sikerült az Ubuntu alatt összehozni a DVB-T-t, KODI kliensben tudtam nézni az infó csatornát (azon a mux-on ami bejött, ez volt az egyetlen kódolás nélküli adó), majd az itt szerzett tapasztalatokkal sikerült a DVB-C-t is behozni, TARR kft-s előfizetésem van, csak internetre, de két multiplex jön az ingyenes adókkal. Egy probléma van még, csatorna váltáskor vagy indításkor körülbelül minden negyedik alkalomra müködik, amúgy meg zöld széteső kép, vagy el se indul, esetleg megfagy a kodi.
wassermann