Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZollR
tag
Figyelj nem tudom másképpen megfogalmazni azt a tényt hogy értelemszerűen csak azok a lábak játszanak amik be vannak kötve. A beszélgetés arról zajlott, hogy esetlegesen egy érintkezési hiba okozhatja-e a szaggató képet a vevőn? Erre írtam azt, hogy nem, mivel ha nincs konktakt egy lábnál akkor a kártya sem megy, és nem "csak szaggat a kép". Ez szerintem egyenesesen előrevetíti azt is hogy ha egy láb nincs bekötve akkor nincs kihatással a kép minőségére, ... mert ugye amúgy sincs bekötve. Tehát egy esetleges kontakthiba csak a bekötött lábakat érintheti, így tehát idézek magamtól: "Ha egy láb kimarad mert nem érintkezik a PCIe interfésznél a kártya sem indul." Nyilván bekötött láb. Megtanultam, máskor hozzá fogom tenni!
A kijelentésem szerintem nyilvánvaló volt, mindenki számára az, de csak neked szúrt szemet. Persze tudom vannak akiknek szint úgy, de csak te ragadtál billentyűzetet, hogy megoszd velünk, hogy tévedésben élek.
Igen persze, "megcáfoltál", és ez biztosan jól is esett. Gondolom mindenkit kijavítasz aki a "pi"-t 3.14-nek hívja, hiszen az egy nem szakaszos végtelen tizedestört és igen is van értelme 8milliárd helyi-értékig felmondani, mert az úgy pontos. Másképpen pontatlan.
Mondj egy jobb szót erre mint az okoska, és akkor kicseréljük a kijelentésemet. Legyen a minden lében kanál? Vagy az akadékoskodó? Esetleg a tudálékos?
@zichie: köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest