- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bluetooth hangszórók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZollR
tag
Figyelj nem tudom másképpen megfogalmazni azt a tényt hogy értelemszerűen csak azok a lábak játszanak amik be vannak kötve. A beszélgetés arról zajlott, hogy esetlegesen egy érintkezési hiba okozhatja-e a szaggató képet a vevőn? Erre írtam azt, hogy nem, mivel ha nincs konktakt egy lábnál akkor a kártya sem megy, és nem "csak szaggat a kép". Ez szerintem egyenesesen előrevetíti azt is hogy ha egy láb nincs bekötve akkor nincs kihatással a kép minőségére, ... mert ugye amúgy sincs bekötve. Tehát egy esetleges kontakthiba csak a bekötött lábakat érintheti, így tehát idézek magamtól: "Ha egy láb kimarad mert nem érintkezik a PCIe interfésznél a kártya sem indul." Nyilván bekötött láb. Megtanultam, máskor hozzá fogom tenni!
A kijelentésem szerintem nyilvánvaló volt, mindenki számára az, de csak neked szúrt szemet. Persze tudom vannak akiknek szint úgy, de csak te ragadtál billentyűzetet, hogy megoszd velünk, hogy tévedésben élek.
Igen persze, "megcáfoltál", és ez biztosan jól is esett. Gondolom mindenkit kijavítasz aki a "pi"-t 3.14-nek hívja, hiszen az egy nem szakaszos végtelen tizedestört és igen is van értelme 8milliárd helyi-értékig felmondani, mert az úgy pontos. Másképpen pontatlan.
Mondj egy jobb szót erre mint az okoska, és akkor kicseréljük a kijelentésemet. Legyen a minden lében kanál? Vagy az akadékoskodó? Esetleg a tudálékos?
@zichie: köszi!
-
ZollR
tag
Jaj de szeretem az ilyen wikipedia linkelő okoskákat.
Nyilvánvalóan azokra a bekötésekre gondoltam amiket használ is a kártya. Amiket nem használ azokban amúgy is mind egy hogy van-e kontakt vagy sem. Ha azok közül nincs kontaktban akár egy is akkor nem darabos lesz a kép, meg szaggat hanem el sem indul a kártya. -
ZollR
tag
Elnézést ha megkapom a fejemre, de van működő megoldás UPC-hez? Nem akarok csörgő-zörgő UPC boxot, van XBMC-s full passzív PC-m. Felvenni nem akarok, videotár sem érdekel.
-
ZollR
tag
válasz
Pista555 #15700 üzenetére
A számítógép bináris, minden tekintetben. Még abban is, hogy valami vagy megy, vagy nem. Ha egy láb kimarad mert nem érintkezik a PCIe interfésznél a kártya sem indul.
Ilyen tisztítás, stb nem segít. Azért akad, mert a vevő ennyit tud és/vagy gyenge a jel a körzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged