- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A potplayernél be kell valami különlegeset állítani, hogy működjön.
Ha ez most kérdés, IT9135 tunerrel kísérletezve én is állítottam már mindent, stream-azonosítókat átírtam decimálisból hexa formátumba (ahogy a beállításoknál is szerepel), de még nem bírtam rávenni, hogy nálunk is működjön ez a koreai program. De ha sikerülne ráhangolni, még dekódolásnál is lehetnek további gondok, mert MPEG2 dekódereket lehet választani a tunerhez, vagy pedig Custom CLSID, ami újabb fejtörő.
Eleve azt sem világos hogy a BDA-eszköz megnyitása után miért dob fel folyton pluszban három üres ablakot, de ugyanezt csinálja a szintén koreai a KMPlayer is, ha jól emlékszem.
Nyilván vannak más programok is tunercélra, csak én is kíváncsi lettem volna, hogy ebből mit lehetne kihozni, mert más szempontból lehetett volna előnye, a lejátszáshoz egyébként jól bevált PotPlayer használatának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honda topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest