Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
No ma este próbálkoztam ebben a jó kis esős időben, antenna tartóján állítva, beforgatva az adótorony felé, az erkélyem szegényére téve úgy 80cm magasságban (máshol nem volt stabil pont, ahová tesztként leparkolhattam vele) 55%-os jelerősség, 100%-os minőség, összes csatorna szépen bejön...
Ha beljebb vittem, mert jó lenne saját falra rögzíteni, nem az erkélyem "mennyezetére", akkor kockásodás, képmerevedés... amire még rájöttem, 6 méter hosszú vékony kábel nagyon el tudja magát hagyni, gubancokba szeret rendeződni, ami okoz némi képzavart...
Ez a probléma megszűnik, ha csatornában fut majd és megkapja az antenna végleges helyét...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest