Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto2000
tag
Sziasztok!
A PC-men szeretném nézni a MinDig TV Extra adásait. Az alábbi eszközeim vannak:
- tökéletesen működő high-end gamer PC
- Technisat CableStar Combo HD CI külső tuner
- Thomson 42db beltéri antenna
- SMiT Conax CAM modul (az Antenna Hungáriától vettem, ezt adták a Mindig TV Extrához)
- MinDig TV Extra előfizetői chip-kártyaA helyzet az, hogy a fentiek összerakását követően kizárólag az ingyenes adások jönnek be (azok egyébként tökéletesen), azonban nem kódolja ki az Extra csomagba tartozó adókat. Sőt úgy látom, hogy a tuner nem is érzékel, hogy a CI foglalatában van egyáltalán CAM modul. Mindezt annak ellenére, hogy többször újrainstalláltam a drivert, az eszköz megfelelően van telepítve (még a távirányító is működik), kipróbáltam több programot is (DVB Viewer TE2, DVB Viewer PRO, MyTheater). Egyszerűen hiába erőlködöm, nem tudom rávenni az eszközt arra, hogy a CAM modult és a chip-kártyát lássa...
Kérlek, adjatok tippeket, teljesen tanácstalan vagyok! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged