- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto2000
tag
Sziasztok!
A PC-men szeretném nézni a MinDig TV Extra adásait. Az alábbi eszközeim vannak:
- tökéletesen működő high-end gamer PC
- Technisat CableStar Combo HD CI külső tuner
- Thomson 42db beltéri antenna
- SMiT Conax CAM modul (az Antenna Hungáriától vettem, ezt adták a Mindig TV Extrához)
- MinDig TV Extra előfizetői chip-kártyaA helyzet az, hogy a fentiek összerakását követően kizárólag az ingyenes adások jönnek be (azok egyébként tökéletesen), azonban nem kódolja ki az Extra csomagba tartozó adókat. Sőt úgy látom, hogy a tuner nem is érzékel, hogy a CI foglalatában van egyáltalán CAM modul. Mindezt annak ellenére, hogy többször újrainstalláltam a drivert, az eszköz megfelelően van telepítve (még a távirányító is működik), kipróbáltam több programot is (DVB Viewer TE2, DVB Viewer PRO, MyTheater). Egyszerűen hiába erőlködöm, nem tudom rávenni az eszközt arra, hogy a CAM modult és a chip-kártyát lássa...
Kérlek, adjatok tippeket, teljesen tanácstalan vagyok! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Microsoft Excel topic
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Magisk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó RM750x tápegység !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest