Hirdetés
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Toto2000
üzenetére
A szerelők is szokták mondani, hogy az antennaerősítő legyen az utolsó, csak akkor, ha semmi más nem megy. - én három erősítős szobaantennát is próbáltam teljesen eredménytelenül. Viszont hajogattam drótból egy, itt a fórumon talált Biquad-antennát, ami használhatóan működik.
-
azbest
félisten
válasz
Toto2000
üzenetére
Örülök, hogy sikerült és megosztottad a megoldást is

A homesys azért népszerű, mert sima smartcard olvasóval képes használni az előfizetési kártyát. Csak össze kell dugni, feltelepíteni a szükséges drivereket és általában megy, mivel szoftveres cam emulációja van. Más programoknál, smartdvb, progdvb, dvbviewer, mediaportal vagy argus tv programoknál plugin telepítése és konfig fájlokban matatás is kell ehhez. A hardveres cam modult viszont nem biztos, hogy támogatja. A fórumuk már nem érhető el, ahol ez kiderülne.
Az erősítős antenna kapcsán lehetséges, hogy mivel eleve jó a vétel, az erősítés már túl erős jelet eredményez, amit már nem tud kezelni a vevő. Vagy valamilyen közeli zavarforrás (wifi, gsm torony, helyi tv adója) miatt vezérlődik túl.
-
csendes
addikt
válasz
Toto2000
üzenetére
Bármilyen TV-ben ki tudod próbálni a CAM modult, amiben van CI foglalat, H.264 DVB-T tuner és persze megfelelő antenna van hozzá a vételhez. Akár a fórumozók között is segít valaki, ha a közelében laksz. Ilyen hidegben a kondenzációra célszerű figyelni (ez okozhat akár meghibásodást is), célszerű 1-2 órát várni, amíg felmelegszik, .
Esetleg Linux operációs rendszerrel is kipróbálhatod, bár egy kicsit macerás, de elég jó leírás van Ubuntuhoz és Debianhoz: [link] -
azbest
félisten
válasz
Toto2000
üzenetére
A homesys nem tudom kezeli-e a hardveres cam modult, szoftveres cam és sima smartcard olvasóval szoktuk használni.
Pár napja mintha más is kérdezett volna ugyanilyen problémáról itt az egyik fórumban, nem tudom ő mire jutott. Akkor ezt a linket találtam: a mediaportal programban így sikerült valakinek működésre bírnia [link]
Ami érdekes lehet, hogy AzureWave néven is lehet kapni azt a tunert, és ahhoz linkeltek frissebb drivert.
Úgy emlékszem mintha a DVB Viewer régebbi verziójának baja lett volna a cam modulokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Le Mans Ultimate
- World of Warships
- Path of Exile 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG25UM58 25 Full HD Ultrawide Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo Thinkbook 15 - IIL i3-1005G1 / 8gb ddr4 / 250gb m.2/ jó akku, töltő
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Olvass!! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann