Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Chromecast topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
Nem azt mondom, hogy olcsóbb v. drágább, hanem nagyjából ugyanannyi és nem vagy elkötelezve. Ez az én világnézetemben nagyon fontos dolog.
Szintén világnézeti kérdés, hogy ha valamiért fizetek azt ne korlátozzák egy készülékre. Az analóg kábeltévét különösebb gond (és felár) nélkül teszem szét a 2 azaz kettő tévénkre, a digitális modernizáció jegyében meg felárat fizessek érte? Jól tudom, hogy egy ilyen rapsberry alapú cucc tokkal vonóval egy másik éves kártya árában lenne, de mondom én a hülye elvek embere vagyok és inkább előbbire áldozok, csak hogy ne sérüljenek az érdekeim :-) Meg hobbitevékenységnek sem utolsó.
Az ingyenest köszi nem akarom megosztani, mert azokat tudja a két tévé is venni. Csak a kódoltakat kellene kettéválasztani. Vagy ha van valami opció a kártyák duplikációjára (hogy az egy kártya működjön két készülékben egyszerre) az is jó lehet. Nem a kártya közönséges másolására gondolok (ami tilos is és lehet, hogy műszakilag sem lehetséges) hanem arra, hogy esetleg egy célhardver kétfelé, két conax olvasóba emulálja az egy kártya tartalmát. Lehet, hogy iszonyú blődség amit irtam, de nem tartom kizártnak, hogy már ilyen próbálkozások is voltak valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Gear S3 - második kör
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- Ulefone Armor 33 Pro
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann