Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
krealon #13399 üzenetére
Amelyikben több IC van, azt nem tudom, de megnéztem az IT9135FN one-chip tuner áramfelvételét.
Van egy HUB, ami egy monitorban volt, eredetileg a monitorból kapta az 5 V-ot, de én forrasztottam rá egy darab drótot, hogy a PC-felől érkező 5 V-ot megkapja, ami persze áramkorláttal is jár, de ez most nem érdekes. A kondi alatta csak támaszték, hogy jobban essen rá a fény:
Ha már vezeték, adja magát a gondolat, hogy azt meg is lehet szakítani, ampermérőt beiktatni. (Egy USB-kábelt lehetőleg vágnék szét, hogy megszakítsam, csak egy mérés kedvéért.)
Mint kiderült, a HUB, csatlakoztatásakor 180 mA saját áramot vett fel, ami néhány másodperc után 0-ra váltott (készenlét).
Amikor aktiváltam a fényképezőgép csatlakoztatásával, ismét 180 mA lett, a gép nyilván nem innen veszi az áramot.
Beledugtam egy Logitech bill-egér RF-vevőjét, ez plusz 20 mA-t jelentett.
Az USB-tuner plusz 80 mA-t adott hozzá, majd amikor elindítottam a programját, ez 90 mA-re növekedett. Műsortól és a használt programtól függetlenül, mint sejthető is volt.
Más kérdés, hogy a tunernek így is van egy melegedése, 5x90 az 450 mW, vagyis majdnem fél watt, és minél apróbb egy eszköz, annál jobban felhevíti egy adott teljesítmény disszipálása, ez természetes.
Ennél olcsóbbat jelenleg nem tudok (7,5 $ + free ship, távszabályzó nélküli), viszont a mellékelt driver nem jó hozzá, de ezzel tökéletes lett (Win7): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest