- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Erősítő, hangfalak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Samu T22A300 Tv-Monitoron használom, miután meguntam az USB-s stickhez mindig bekapcsolt PC zúgását.
Ezért vettem meg ezt annó, mert beltérben akartam használni eleinte.Ez minőséget nem ír, csak erősséget.
Ott ami fura, hogy a MUX A/B/C esetében szinte mindig ugyanúgy 92-94 % a jel erőssége, de van egy bithiba arány nevű rész, és ott csinálja azt, hogy MUX A sávos M1, Duna műsorok esetén nagyobbak a hibák, mint egy MUX B sávos retekklub vagy trévékettőnél.
Meg nagyon érzékeny az irányra. Mikor szobában próbálgattam, félórákat tudtam nézni a műsorokat.
Kiraktam kintre, esőcsatorna szélétől 10 centivel magasabbra. Kb. ugyanúgy tudtam nézni mindent, mint amikor bent volt.Gondoltam felrakom magasra. Vettem egy fali tartót, abba bele állítottam egy 2 méteres félcolos csövet, annak a tetejére előbb felraktam az antennát, majd belőttem a legjobbra. De így sem az igazi. Néha jó, néha nem.
Gyanítom, hogy a kedves diófa árnyékol, ami 2 méteren belül lengedez.Próbáltam olyat is, hogy az analóg adót lőttem be a legjobbra, de akkor még rosszabb volt a dvb-t. Pedig nekem logikusnak tűnt, hogy ha az adótorony analóg adását legjobbra befogom, akkor az a legjobb irány. De tévedtem, vagy ez az antenna ilyen hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest